Семенюк все списала на "політичне шулерство" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Семенюк все списала на "політичне шулерство"

Фондовий ринок
162
Голова Фонду державного майна України Валентина Семенюк заявляє, що план приватизації ФДМУ не виконаний через напружену політичну ситуацію в країні і сподівається виконати його після виборів.
Про це вона повідомила в інтерв'ю журналістам після закінчення закритої частини засідання уряду.
"План з приватизації може бути виконаний після припинення от цього політичного шулерства в державі. Тому що виставили 1% «Укртелекома» - заявки не подають, чому? Тому що вони говорять: «все після виборів, все після виборів", - відзначила вона.
На питання, чи означає це, що ФДМ цього року не зможе виконати план приватизації, Семенюк відповіла: "Ні, чому, Господи. Ми встигнемо і Одеський припортовий, і геть усе. Не переживайте, все буде нормально". Відповідаючи на запитання: "Ви особисто встигнете?" Семенюк сказала: "Ви не переживайте. Ще й третій уряд переживемо".
Нагадаємо, відповідно до плану, установленому на 2007 рік, Фонд держмайна повинен перерахувати в бюджет 310 млн. грн надходжень від оренди і 10 млрд 587 млн. 469,00 тис. грн - від приватизації державного майна. Сьогодні на засіданні уряду прем'єр Віктор Янукович розкритикував ФДМУ за невиконання плану приватизації на 2007 рік.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас