Залізничні квитки можна буде купити без паспорту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Залізничні квитки можна буде купити без паспорту

671
Державна адміністрація залізничного транспорту «Укрзалізниця» пропонує ввести оформлення повних і дитячих проїзних документів на проїзд у залізничному транспорті без надання паспорта або іншого документа, що засвідчує особистість. Про це мова йде в розробленому проекті постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін у Порядок обслуговування громадян залізничним транспортом».
Як повідомили в прес-службі Міністерства транспорту та зв'язку України, проектом також передбачена можливість поновлення склеєних, намочених, обгорілих або розірваних проїзних документів при наявності достатньої інформації на проїзному документі для його відновлення.
У цьому випадку за відновлення проїзного документа виплачується плата, установлена суб'єктом господарської діяльності. На думку "Укрзалізниці", у такий спосіб у громадян "відпаде необхідність повторної оплати проїзних документів у випадку ушкодження квитка, що є в наявності".
У Мінтрансзв”язку підкреслили, що проект розроблений з метою "підвищення якості обслуговування громадян і спрощення процедури оформлення квитків на проїзд залізничним транспортом".
На даний момент розроблений "Укрзалізницей" проект виноситься, відповідно до діючого законодавства, на обговорення громадськості. Зауваження і пропозиції щодо проекту приймаються до 11 серпня 2007 року на адресу "Укрзалізниці", а також Державного комітету України з питань регуляторної політики й підприємництва.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас