НБУ попереджає банки про незаконне поширення листів від імені американської Федеральної корпорації страхування депозитів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ попереджає банки про незаконне поширення листів від імені американської Федеральної корпорації страхування депозитів

240
Національний банк попереджає комерційні банки про незаконне поширення листів від імені Федеральної корпорації страхування депозитів (FDIC, США).
Про це сказано в листі НБУ №48-012/826-7620 від 27 липня.
"Національний банк одержав від посольства США в Україні інформацію, надану Федеральною корпорацією страхування депозитів США (FDIC) про виявлених фактів направлення на адреси банків США й низки країн Європи шахрайських листів", - сказано в повідомленні.
Шахрайські листи містять запити щодо різної банківської інформації з посиланням на те, що подібні дані нібито збирає FDIC.
FDIC заявляє, що вищезазначені листи цією організацією не поширювалися і є підробленими.
FDIC також рекомендує банкам, що одержали такі листи, не відповідати на них і не направляти жодної інформації за зазначеними адресами.
Як повідомляло агентство, раніше НБУ неодноразово попереджав банки про виявлені випадки шахрайства з листами іноземних установ й організацій.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас