Мінфін пропонує РНБО відкласти прийняття рішення щодо фінансування силових відомств — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін пропонує РНБО відкласти прийняття рішення щодо фінансування силових відомств

Казна та Політика
90
Міністерство фінансів України пропонує Раді національної безпеки й оборони (РНБО) і секретаріату президента відстрочити ухвалення рішення Ради щодо обсягів фінансування силових відомств у 2008 році.
Таку пропозицію висловив заступник міністра фінансів Сергій Рибалк в середу на робочій зустрічі з першим заступником РНБО Олександром Турчиновим, керівником Головної служби соціально-економічного розвитку секретаріату президента Володимиром Матвійчуком, повідомляє прес-служба Мінфіну.
Рибалка відзначив, що Мінфін сформує баланс держбюджету на 2008 рік у середині серпня.
За словами заступника міністра фінансів, рішення РНБО, оформлене указом президента, - це документ прямої дії. Однак, на його думку, поки не сформований баланс бюджету-2008 і витрати на силові відомства не погоджені з іншими витратами, у тому числі соціальними, говорити про визначення окремих напрямків бюджету некоректно.
Позицію Мінфіну підтримав представник секретаріату президента. Матвійчук відзначивши необхідність знайти загальний підхід щодо обсягів фінансування силових відомств. За його словами, починати таку роботу потрібно з розгляду параметрів бюджету на майбутній рік.
У свою чергу, Турчинов сказав, що завдання РНБО - поставити перед урядом бюджетні завдання та орієнтири. За його словами, у членів РНБО - представників силових відомств - є можливість зняти розбіжності з Міністерством фінансів щодо проекту рішення РНБО ще на стадії його підготовки.
Учасники наради прийшли до думки про необхідність додатково опрацювати завдання, які будуть обкреслені бюджетом-2008 для силових структур.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас