Нафта опустилася до 76 дол., одна аналітики переконані в її подальшому зростанні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта опустилася до 76 дол., одна аналітики переконані в її подальшому зростанні

Енергетика
104
Нафта опустилася нижче 76 дол., оскільки інтерес спекулянтів спав разом із цінами, що відходять від рекордних максимумів. Але аналітики впевнені в технічних факторах: падіння курсу нафти говорить лише про можливому її подальшого зростання.
Спекулянти вийшли на ринок, як тільки нафта Вrent наблизилася до рекордного рівня 78,65 дол. Після заяв ОПЕК про підвищення квот на видобуток вони почали фіксувати отриманий прибуток.
"Незважаючи на ліквідацію великої кількості довгих позицій, техніка припускає подальше просування нагору до максимумів торішнього серпня", - говорить Стать Харріс, аналітик Банку Ірландії.
До 10:15 за Лондонським часом вартість лондонської нафти марки Вrent North Sea на поставку у вересні опустилася на 1,01 дол. до 75,85 дол. за барель. Тим часом, вартість нью-йоркської світлої нафти на поставку у вересні впала на 95 центів до 73,94 дол. за барель.
"Завтрашні дані перевірять цей перехід на зниження", - говорить Стать Харріс, додаючи, що якщо збільшення запасів виявиться нижчим за прогноз, ринок з легкістю повернеться до рекордних рівнів.
За матеріалами:
CSC
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас