Медведєв вимагає від регіонів не завищувати тарифи на підключення до газу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медведєв вимагає від регіонів не завищувати тарифи на підключення до газу

Енергетика
79
У ряді регіонів завищені тарифи на підключення до газу, які в середньому повинні складати 20-25 тис. рублів і бути прийнятними для більшості громадян, заявив перший віце-прем'єр Росії Дмитро Медведєв.
"Усереднений тариф складає десь 20-25 тис. рублів, і люди готові платити таку суму, їм це під силу, хоча й вона для деяких велика... Є неприємна інформація - у деяких регіонах підключення для окремих громадян коштує від 30 до 100 тис. рублів", - сказав він на нараді по питанню газифікації регіонів в 2007 році. У Калінінградській області взагалі називали "фантастичну цифру в 250 тис. рублів", помітив перший віце-прем'єр.
"Таких грошей у населення, більшості громадян ні", - констатував він. Тим часом, нагадав Медведєв, із самого початку було спеціально застережене, що програма газифікації виконується "на умовах софінансування". "Ми виходили з того, що й регіони будуть свої обов'язки неухильно виконувати, реалізовувати ті схеми, по яких ряд категорій громадян отримують підключення за істотно нижчими тарифами", - сказав він. Саме тому, думає перший віце-прем'єр, у рамках реалізації програми газифікації необхідно дотримуватися "усередненого тарифу, що складає 20-25 тис. рублів".
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас