"Нафтогаз" переводить "Укртрансгаз" на безготівкові розрахунки із споживачами палива — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогаз" переводить "Укртрансгаз" на безготівкові розрахунки із споживачами палива

Енергетика
111
Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" затвердила програму модернізації та розвитку автомобільних газонаповнювальних компресорних станцій (АГНКС) своєї дочірньої компанії "Укртрансгаз", що передбачає перехід на безготівкові розрахунки зі споживачами палива та установлення нового облікового обладнання.
Про це Українським Новинам повідомила прес-служба "Нафтогазу України".
Відповідно до повідомлення, дана програма була розроблена новим керівництвом упрапвління "Укравтогаз".
Інвестиції, передбачені програмою, складуть близько 25 млн. гривень.
Для мінімізації обсягів розрахунків готівкою на станціях буде впроваджена система розрахунків спеціальними заправними картками як для корпоративних клієнтів, так і для фізичних осіб.
Компанія також планує встановити нову систему обліку палива, що передбачає синхронізацію показників АГНКС із касовим апаратом.
Це, на думку "Нафтогазу України", унеможливить махінації з обсягами газу і одержання незаконних і незадокументованих прибутків.
Як повідомляло агентство, раніше "Нафтеоаз України" виявив численні правопорушення і фінансові махінації на АГНКС "Укртрансгаза".
Зокрема, у ході раптової інвентаризації коштів у касах 36 АГНКС були виявлені надлишки і недоліки грошей у порівнянні з показниками касових апаратів у Львові, Черкасах, Бердянську, Черткове, Києві, Горлівці, Миколаєві, Івано-Франківську, Одесі, Дрогобичу, Кіровограді та інших населених пунктах.
Мережа АГНКС "Укртрансгаза" складається з 89 станцій, які можуть забезпечити природним газом як моторне паливо до 100 тис. автомобілів.
"Укртрансгаз" є монополістом з транспоотуванням природного газу магістральними газопроводами.
Мережа "Укртрансгаза" складається з 36 тис. км магістральних газопроводів, 71 компресорної станції і 12 підземних сховищ газу.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас