В Азії ціни на нафту зросли — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Азії ціни на нафту зросли

Енергетика
92
На торгах в Азії в середу ціни на нафту зросли, оскільки інвестори чекають виходу в середу щотижневого звіту із запасів енергоресурсів у США.
До 10:25 за місцевим часом (02:25 за Гринвічем) Нью-Йоркські основні контракти на світлу нафту з поставкою в серпні подорожчали на 15 центів до рівня 74,17 дол. за барель. Учора наприкінці Нью-Йоркських торгів нафта цієї марки котирувалася на рівні 74,02 дол.
Вартість ф'ючерсів на сиру нафту марки Brent North Sea з поставкою у вересні не змінилася й становить 75,53 дол.
За словами Тецю Еморі, головного аналітика товарного ринку Mitsui Bussan Futures у Токіо, ринок чекає дані із запасів у США. Він говорить, що очікується невелике скорочення запасів сирої нафти ф збільшення запасів бензину. Еморі прогнозує падіння цін, тому що ринок перенасичений нафтою.
Минулого тижня курс нафти різко виріс, після того як Міжнародне енергетичне агентство підняло свій прогноз щодо попиту на нафту на 2,5% до 88,2 млн барр./день.
Звіт щодо запасів у США за тиждень до 6 липня показав збільшення запасів бензину на 1,2 млн барелів, що перевищило прогноз в 825 тис. барелів. Однак, загальний рівень запасів усе ще на 3,8% нижче торішнього.
Ринок продовжує уважно стежити за низьким рівнем бензину в США під час піка сезону водіння, коли спостерігається найвищий попит на бензин. Також на зростання цін продовжує впливати напружена ситуація в Нігерії.
За матеріалами:
CSC
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас