"ПриватБанк" готує винагороду за допомогу у розкритті пограбування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"ПриватБанк" готує винагороду за допомогу у розкритті пограбування

Кримінал
308
Служба безпеки "ПриватБанку" готує матеріали на встановлення винагороди за розкриття вчорашнього пограбування відділення в Києві. Крім того, приймаються заходи для додаткового посилення охорони відділень банку в столиці.
Збройне пограбування одного з відділень ПриватБанку в Києві, зроблене ранком 17 липня, за даними попереднього розслідування є продовженням низки зухвалих нападів на банківські офіси столиці невідомим злочинцем або групою злочинців, - повідомляє FINANCE.UA в „ПриватБанку”.
За повідомленням прес-служби ПриватБанку, грабіжник зайшов у банк практично відразу після його відкриття, коли у відділенні не було відвідувачів, звернувся до касира із проханням про обмін валюти і оцінивши «запаси» каси, перестрибнув через огородження каси, направив на дівчину короткостовбурний автомат з вимогою віддати всю готівку.
Незважаючи на загрозу свого життя, дівчина-касир встигла натиснути «тривожну» кнопку і за змогла «протягнути» час, але на жаль, оперативна група міліції через ранкові пробки в Києві не встигла затримати злочинця. Під час нальоту на банківське відділення ніхто не постраждав. Збиток банку склав близько 37 тисяч гривень.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас