Вартість нафти впала через фіксацію прибутку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вартість нафти впала через фіксацію прибутку

Енергетика
134
Вартість нафти впала, оскільки трейдерам необхідно було дістати прибуток після того, як ціни виросли майже до рекордного максимуму. Але учасники торгів упевнені, що низький рівень запасів у США, проблеми в Північному морі та геополітичній напрузі сприяють запобіганню падіння курсу.
Сира нафта дорожчає вже третій тиждень поспіль, а вартість нафти Brent піднялися до максимуму 78,40 дол., що на 25 центів нижче торішнього історичного максимуму 78,56 дол.
"Будь-яка корекція курсу сирої нафти, нехай навіть потенційно різка, буде нетривалою, оскільки характер курсу залишається зростаючим", - говорить аналітик Man Energy Едвард Мейр.
До 9:34 за Лондонським часом вартість лондонської нафти марки Вrent North Sea на поставку у вересні опустилася на 55 центів до 75,74 дол. за барель.Тим часом, вартість нью-йоркської світлої нафти на поставку в серпні впала на 25 центів до 73,90 дол. за барель.
Увага ринку починає переміщатися на завтрашні щотижневі дані з енергетичних запасів у США, які повинні показати збільшення запасів бензину, тому що, відповідно до попередньої оцінки, рівень обсягу виробництва на нафтопереробних заводах трохи виріс минулого тижня.
За матеріалами:
CSC
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас