В Азії ціни на нафту майже не змінилися — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Азії ціни на нафту майже не змінилися

Енергетика
110
На торгах в Азії у вівторок ціни на нафту майже не змінилися, оскільки інвестори чекали виходу в середу щотижневого звіту щодо запасів енергоресурсів у США.
До 10:15 за місцевим часом (02:15 за Гринвічем) Нью-Йоркські основні контракти на світлу нафту з поставкою в серпні подорожчали на 4 центи до рівня 74,19 дол. за барель. У понеділок наприкінці Нью-Йоркських торгів нафта цієї марки котирувалася на рівні 74,15 дол.
Вартість ф'ючерсів на сиру нафту марки Brent North Sea з поставкою у вересні виросла на 2 центи до 76,31 дол.
Очікується, що ціни на нафту збережуть зростаючий характер курсу, оскільки ринок все ще стурбований здатністю запасів покрити високий попит.
Минулого тижня курс нафти різко підскочивс, після того як Міжнародне енергетичне агентство підняло свій прогноз щодо попиту на нафту на 2,5% до 88,2 млн барр./день.
Міністерство енергетики США завтра оприлюднить свій звіт щодо енергозапасів. Аналітики прогнозують чергове збільшення запасів бензину. Звіт за тиждень до 6 липня показав збільшення запасів бензину на 1,2 млн барелів, що перевищило прогноз в 825 тис. барелів. Однак, загальний рівень запасів усе ще на 3,8% нижче торішнього.
За матеріалами:
CSC
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас