Київ виділив 42,7 млн гривень на підготовку до зими — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ виділив 42,7 млн гривень на підготовку до зими

Енергетика
104
Київська міська державна адміністрація виділила 42,748 млн гривень на підготовку міського господарства до осінньо-зимового сезону 2007-2008. Про це говориться в розпорядженні Київміськадміністрації.
4,899 млн гривень із цієї суми будуть витрачені на підготовку лікувально-профілактичних установ, які фінансуються з міськбюджету, 0,46 млн гривень - установ освіти та науки, 1,26 млн гривень - установ культури, 18,1 млн гривень - на ремонт і реконструкцію бойлерних, електрощитових, теплових мереж у всіх районах, 18 млн гривень - на реконструкцію теплових пунктів і ремонт тепломереж.
Крім того, Київміськадміністрація вирішила, що компанії "Київенерго", "Дарницька ТЕЦ" і "Киівводоканал" повинні готовити своє обладнання до зими за власний рахунок.
При цьому "Київенерго" і "Дарницька ТЕЦ" повинні поліпшити своє встаткування, у тому числі за рахунок 10,01 млн гривень, які залишаються в їхньому розпорядженні внаслідок одержання пільг на оплату за землю.
Київміськадміністрація поставила за обов'язок своїм підрозділам, районні адміністрації, "Київенерго" та "Дарницька ТЕЦ", а також підприємства й організації підготувати міське господарство до зими до жовтня.
Із цією метою Київміськадміністрація створила оперативний штаб, що очолив перший заступник голови адміністрації Анатолій Голубченко.
Крім того, міськадміністрація доручила райдержадміністраціям створити районні штаби, які у свою чергу повинні попередити керівництво підприємств, що у випадку їхньої заборгованості за спожиті теплову й електроенергію, газ і воду їхні об'єкти не будуть підключаться до діючих систем енергопостачання.
Можливий також варіант відключення боржник^-боржників-підприємства-боржників від систем тепло-, електро- і газопостачання, водопроводу й каналізації за борги.
Як повідомлялося, опалювальний сезон 2006/2007 у Києві почався 16 жовтня й закінчився 11 квітня.
Київміськадміністрація виділила 56 млн гривень на підготовку міського господарства до осінньо-зимового сезону 2006/2007.
Опалювальний сезон у місті починається, коли протягом 3-х доби середня температура менш 8 градусів тепла.
Під час опалювального сезону температура у квартирах повинна бути не менш 18 градусів тепла
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас