АКБ "Укрсоцбанк" і ТОВ Банк "Фінанси та Кредит" об'єднали свої банкоматні мережі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АКБ "Укрсоцбанк" і ТОВ Банк "Фінанси та Кредит" об'єднали свої банкоматні мережі

Фінтех і Картки
624
АКБ "Укрсоцбанк" і ТОВ Банк "Фінанси та Кредит" об'єднали свої банкоматні мережі. Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба банку з посиланням на заступника начальника управління організації й розвитку каналів продажів - начальника відділу устроїв самообслуговування АКБ "Укрсоцбанк" Ігоря Білоконя.
АКБ "Укрсоцбанк" і ТОВ Банк "Фінанси й Кредит" підписали угода про об'єднання мереж банкоматів з 25.06.2007 р. Дане об'єднання дозволить поліпшити умови обслуговування клієнтів - власників міжнародних платіжних карт Visa та MasterCard вищезгаданих банків.
"Для клієнтів АКБ "Укрсоцбанк" ця новина означає, що з 25.06.2007 р. клієнти АКБ "Укрсоцбанк" - власники міжнародних платіжних карт Visa і MasterCard мають можливість діставати наявні кошти в банкоматах Банку "Фінанси й Кредит" по тарифах АКБ "Укрсоцбанк", - відзначає Ігор Білоконь.
Як повідомлялося раніше, АКБ "Укрсоцбанк" уже об'єднав мережі банкоматів з Першим Українським Міжнародним банком, Укргазбанком, а також Правекс-Банком. На сьогоднішній день, загальна кількість об'єднаної мережі банкоматів АКБ "Укрсоцбанк" і банкоматів банків-партнерів перевищує 3200 устроїв розташованих на всій території України
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас