Банк "Хрещатик" пропонує клієнтам унікальні цільові кредити — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Хрещатик" пропонує клієнтам унікальні цільові кредити

Кредит&Депозит
501
ВАТ КБ «Хрещатик» допоможе своїм клієнтам придбати водний і мото-транспорт — яхту, катер чи ін-ше маломірне судно, мотоцикл, квадроцикл, снігоход, скутер та інші неординарні транспортні засоби вітчизняного й іноземного виробництва
Нові кредитні продукти від «Хрещатика» — поєднання найвибагливіших потреб клієнта, унікальних цілей позики та лояльних умов кредитування. Так, за програмою «Водний транспорт у кредит» клієнт має змогу позичити до 250 тис. грн з відсотковою ставкою 18% річних у гривні та 14% у доларах США (+ одноразові комісійні витрати) терміном до 5 років.
За програмою «Кредит на придбання мототехніки» позика обмежується сумою 100 тис. грн, відсоткова ставка — 20% річних у гривні та 15% річних у дол. США (+ одно-разові комісійні витрати) терміном до 3 років.
Кредити надаються без нотаріального посвідчення договору застави та безкоштов-ним оформленням міжнародної платіжної картки Maestro/Visa Electron або Visa Classic з кредитною лінією. Якщо ж позичальник ще й до того отримує заробітну плату на ка-ртку банку «Хрещатик», відсоткові ставки за новими кредитами знижуються на 0,5%, а комісійні витрати зменшуються.
За матеріалами:
Хрещатик
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас