Нікопольський трубний завод готується перейти в інші руки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нікопольський трубний завод готується перейти в інші руки

Фондовий ринок
281
Державне підприємство Нікопольський трубний завод (Дніпропетровська обл.) початок підготовку до приватизації, повідомив заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Віктор Сергєєв.
Питання про приватизацію даного підприємства зважується на рівні Національного космічного агентства України, у підпорядкуванні якого перебувати НТЗ. За словами Сергєєва далеко не всі питання вирішені остаточно.
"Дотепер Космічним агентством не ухвалене рішення щодо інвестора, що буде реалізовувати цей план передприватизаційної підготовки, а це - дуже важливий момент. Наш підхід такий: ми б хотіли в ролі інвестора бачити досвідченого власника, що має наробіток у галузі трубного бізнесу, наробіток щодо забезпечення виробництва заготівлями й реалізації продукції", - відзначив Віктор Сергєєв.
ДП Нікопольський трубний завод було створено у 2003 році на базі трубоволочильного цеху №4 ВАТ Нікопольський південнотрубний завод. Включено Фондом держмайна України в план передприватизаційної підготовки. Спеціалізується на виробництві труб з титанових сплавів і нержавіючої сталі.
Як повідомлялося раніше, 6 лютого Фонд державного майна оголосив переможцем конкурсу із продажу 96,67% акцій Нікопольського південно-трубного заводу (НПТЗ) (Дніпропетровська область) компанію транспортно-інвестиційні технології.
Товариство з обмеженою відповідальністю транспортно-інвестиційні технології контролюється корпорацією Інтерпайп.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас