Форекс - прогноз на четвер 14.06.2007 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форекс - прогноз на четвер 14.06.2007

Фондовий ринок
181
У четвер з новин можна виділити наступні публікації даних:
О 07:00 у Японії - Хвилинки Банку Японії. У Японії темпи росту економіки стабільно ростуть, що й повинно підтвердиться протоколом від останнього засідання Банку Японії з грошово-кредитної політики. Імовірність, що після релізу хвилинок ієна виросте в ціні досить велика, але зростання буде короткочасним, тому що долар поступово продовжує тенденцію до росту.
О 09:00 у Німеччині - Індекс споживчих цін. Фінальні значення CPI не припускають змін і повинні залишитися на рівні +0.2%, а у річному значенні +1.9%. Корекція значень убік збільшення викличе зміцнення ціни євро. У противному випадку очікується зниження ціни євро.
О 09:45 у Франції - Рівень зайнятості в несільськогосподарському секторі економіки. Фінальне значення не припускає змін і повинне залишатися на рівні приросту +0.6%. У випадку зниження темпів росту, євро в ціні впаде.
О 10:30 у Швейцарії - Рішення SNB з 3-місячних процентних ставок. У Швейцарії очікується підвищення ставок з 2.25% до 2.50%. Для франка новина дуже позитивна, тому до публікації можливе зміцнення франка. На цій новині і до неї, на тлі падіння ціни долара можуть зміцнювати й інші мажори.
Об 11:30 в Англії - Обсяг роздрібних продажів. У травні очікується зростання роздрібних продажів з -0.1% до +0.4%, а в річному значенні зростання повинен сповільнитися з +4.2% до +3.8%. Для фунта новина позитивна, але, з огляду на тенденцію, що почалася, до посилення долара в інших мажорах, зміцнення фунта швидше за все буде мати короткостроковий характер.
О 12:00 у Єврозоні - Індекс споживчих цін. У травні очікується уповільнення росту CPI з +0.6% до +0.3%. Якщо ж темпи росту виявляться вищеми +0.6%, то євро зможе значно зміцниться на цій новині. Імовірність цього висока, тому що в 1 кварталі подорожчала робоча чинність, що є одним з факторів підвищення інфляції.
О 15:30 у США - Індекс цін виробників і Число первинних заявок на допомога з безробіття. За прогнозами, у травні очікується деяке вповільнення росту цін виробників з +0.7% до +0.5%, а в річному значенні ціни виробників повинні продовжити підвищення з +3.2% до +3.6%. Таким чином, оптові та роздрібні торговці випробовують ціновий тиск із боку виробників і, що б не прогоріти, вони будуть змушені продовжити збільшення цін. У такий спосіб ми бачимо, що в США інфляційний тиск не спадає, що чревате перегрівом економіки. Імовірно, збільшення цін виробників зробить долару і цього разу послугу та долар може зміцнитися, але потім його ціна відкоригується до попередніх цін. У цей же час прогнозні значення за заявками на допомога з безробіття вказують на збільшення безробітних з 309 тис. до 312 тис. Ця новина теж може змусити долар повернутися до попередніх цін.
За матеріалами:
Real Trade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас