Наглядова рада АТ «Укрексімбанк» завершила конкурсний відбір на заміщення деяких вакантних посад у команді Правління банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Наглядова рада АТ «Укрексімбанк» завершила конкурсний відбір на заміщення деяких вакантних посад у команді Правління банку

Особисті фінанси
109
У державному Укрексімбанку завершився конкурсний відбір на заміщення деяких вакантних посад у керівній команді членів Правління банку. За результатами відкритого конкурсного відбору до складу Правління банку після погодження Національним банком України приєднаються троє висококваліфікованих професіоналів з багаторічним досвідом роботи у банківській сфері.
Павел Гашковець обраний переможцем конкурсу на посаду члена Правління з питань організації роботи з проблемними активами. Павел має понад 25 років керівного досвіду у банках України, Австрії, Італії, Казахстану і Чехії.
Максим Земляний визначений переможцем конкурсу на посаду члена Правління з питань операційної діяльності. Максим обіймав керівні посади у банківській сфері в Україні понад 20 років, має практичний досвід забезпечення стійкості роботи банків у період повномасштабного вторгнення.
Світлана Агєєва стала переможницею конкурсного відбору на посаду члена Правління з питань фінансів банку. Світлана є досвідченою фахівчинею у сфері фінансового планування та аналізу. Експертиза Світлани включає більш ніж 10-річну роботу на посаді фінансової директорки в українських та європейських банках.
Павел Гашковець, Максим Земляний та Світлана Агєєва розпочнуть роботу на відповідних посадах після погодження їх кандидатур Національним банком України.
За матеріалами:
Укрексiмбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас