МВФ почала переговори з українською владою про черговий транш — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВФ почала переговори з українською владою про черговий транш

Казна та Політика
190
МВФ почала переговори з українською владою про черговий транш
МВФ почала переговори з українською владою про черговий транш
Команда Міжнародного валютного фонду сьогодні розпочинає зустрічі у Києві з представниками влади України та іншими партнерами.
Таку заяву зробив постійний представник Міжнародного валютного фонду Ваграм Степанян, йдеться в пресрелізі МВФ, що є в ропорядженні Укрінформу.
«Команда МВФ на чолі з Умою Рамакрішнан, заступником директора Європейського департаменту МВФ, розпочинає сьогодні у Києві зустрічі з представниками влади України та іншими партнерами», — йдеться в повідомленні.
Дискусії фокусуватимуться на цілях економічної політики влади України та викликах, що стоять перед економікою України.
Команда МВФ братиме 13 лютого участь в інаугураційному засіданні Керівного Комітету Фонду розвитку потенціалу України, що адмініструється МВФ. На цій зустрічі представників влади України, партнерів з розвитку та фахівців МВФ обговорюватимуться пріоритети щодо посилення спроможностей України та підтримка Міжнародним валютним фондом цього важливого завдання.
Після цих зустрічей 17 лютого місія МВФ на чолі з Гевіном Греєм розпочне дискусії з представниками влади України у Варшаві у контексті третього перегляду програми розширеного фінансування, що підтримується МВФ.

Довідка Finance.ua:

  • Україна у грудні 2023 року отримала третій транш фінансування на суму близько 900 млн доларів США (663,9 млн СПЗ) від Міжнародного валютного фонду (МВФ) у межах програми Механізму розширеного фінансування (Extended Fund Facility — EFF).

Борітеся — поборемо! Слава Україні!

За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас