Moneyveo отримала нагороду у Ukrainian FinTech Awards 2024 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Moneyveo отримала нагороду у Ukrainian FinTech Awards 2024

Особисті фінанси
38
Moneyveo отримала нагороду у Ukrainian FinTech Awards 2024
Днями в Києві пройшла церемонія нагородження в рамках щорічної премії Ukrainian FinTech Awards. На заході було відзначено кращі українські компанії у 33 номінаціях. Серед переможців і сервіс Moneyveo. Ми вибороли золото в номінації Best digital lending company.
Категорія Best digital lending company відзначає фінтех-компанію, що займала лідерські позиції у цифровому кредитуванні впродовж всього року (2023). І дійсно, Moneyveo підтвердила минулорічне звання завдяки низці власних досягнень:
  • наші інноваційні цифрові рішення спрощують процес отримання грошей для клієнтів;
  • ми покращуємо користувацький досвід: наші зручні мобільні застосунки та онлайн-платформи прості у використанні, інтуїтивний інтерфейс робить процес отримання кредиту більш доступним та зручним для широкого кола споживачів;
  • забезпечуємо високий рівень безпеки даних клієнтів, використовуючи передові технології шифрування та захисту інформації. Це важливий аспект у фінансовій сфері, особливо в сфері цифрового кредитування, де конфіденційність та безпека даних мають першочергове значення;
  • використовуємо інновації під час оцінки кредитоспроможності.
Ми дякуємо журі конкурсу за визнання! Ця нагорода свідчить про високу оцінку нашого прагнення надавати крутий та сучасний сервіс користувачам!
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас