Mazda показала новий великий кросовер (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mazda показала новий великий кросовер (відео)

Технології&Авто
750
Японська компанія Mazda опублікувала відеоролик, де демонструється частина абсолютно нового великого кросовера Mazda CX-80. Новинка призначена для європейського ринку.
Презентація Mazda CX-80 очікується 18 квітня, автомобіль забере звання флагманського кросовера Mazda і буде значно більшим за раніше випущений CX-60.
У відеоролику видно, що в задній правій частині розташований лючок, який може приховувати паливну горловину або роз'єм для заряджання.

Читайте також: Як купити авто зі США

Подейкують, що автомобіль отримає гібридну трансмісію потужністю до 327 кінських сил, а також буде випущений без електричної складової в силовій установці із традиційними ДВЗ.
Очікується, що автомобіль матиме довжину близько 5 м із колісною базою понад 3 м. Він отримає три ряди сидінь, але також буде доступний у 5-місному варіанті.
Раніше стало відомо, що Mazda готує абсолютно нову Mazda 6 з базовим заднім приводом і моторами від флагманських кросоверів CX-90 і CX-80. Автомобіль буде орієнтований на північноамериканський ринок, його вихід очікується в 2025 році.
До речі, щоб водіям зайвий раз не витрачати гроші та нерви, можна оформити карту технічної допомоги від Finance.ua — ваш цілодобовий Assistance в дорозі.

Купити онлайн карту Assistance

За матеріалами:
MMR
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас