Майнінгова компанія Rhodium подала заяву про банкрутство — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Майнінгова компанія Rhodium подала заяву про банкрутство

Фондовий ринок
301
Майнінгова компанія Rhodium подала заяву про банкрутство
Майнінгова компанія Rhodium подала заяву про банкрутство
Майнінгова компанія Rhodium Enterprises подала заяву про банкрутство відповідно до глави 11 американського Податкового кодексу США до суду Південного округу Техасу.
Про це повідомляє incrypted.
Глава 11 дозволяє компаніям, що опинилися в фінансових труднощах, реорганізувати свою діяльність та борги під контролем суду, що дає можливість уникнути ліквідації і відновити фінансову стабільність.
Відомо, що компанія Rhodium Enterprises має борги від 50 до 100 мільйонів доларів, в той час як її загальні активи оцінюються в межах від 100 до 500 мільйонів доларів.
Заява про банкрутство також охоплює шість дочірніх компаній, серед яких: Rhodium Encore, Jordan HPC, Rhodium JV, Rhodium 2.0, Rhodium 10MW та Rhodium 30MW.
Раніше повідомлялось, що компанія зіткнулася з фінансовими труднощами, і дві її дочірні компанії не змогли виплатити кредиторам 54 мільйони доларів.
Нагадаємо, що у травні 2023 року Riot Platforms звинуватили Rhodium Enterprises у несплаті 26 мільйонів доларів комісій за майнінгові потужності. Rhodium не сплатив оренду і незаконно користувався кредитами на електроенергію.
За матеріалами:
incrypted
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас