Майкл Сейлор продасть акції MicroStrategy заради покупки BTC — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Майкл Сейлор продасть акції MicroStrategy заради покупки BTC

Криптовалюта
414
Майкл Сейлор продасть акції MicroStrategy заради покупки BTC
Майкл Сейлор продасть акції MicroStrategy заради покупки BTC
Голова ради директорів MicroStrategy Майкл Сейлор збирається продати акції компанії, що йому належать, на $216 млн, щоб витратити частину отриманих коштів на придбання біткоїнів. Про це повідомляє Cointelegraph.
У заяві, поданій до Комісії з цінних паперів і бірж США (SEC) 2 січня, Сейлор повідомив, що вже почав продавати свої 315 000 опціонів на акції, вперше надані йому у квітні 2014 року. Термін дії опціонів спливає 30 квітня 2024 року.
Згідно із заявою, Сейлор розпочав цей процес 2 січня, продавши перший транш із 5000 акцій. Він заявив, що планує продавати по 5000 акцій MSTR щодня протягом наступних чотирьох місяців. Залучені кошти підуть на рішення «особистих зобов’язань» і збільшення кількості біткоїнів, якими він володіє.

Читайте також: Розробка власної криптовалюти: це варто знати

«Виконання цього опціону дозволить мені вирішити особисті зобов’язання, а також придбати додаткові біткоїни на свій особистий рахунок», — сказав Сейлор, додавши, що його частка в капіталі компанії залишається «значною», попри заявлені продажі.
Згідно з заявою, поданою до SEC, Сейлор може продати максимум 400 000 акцій зі своїх опціонів, на які він має право, у період з 2 січня по 26 квітня цього року.
Варто зауважити, що бичачий тренд на ринку біткоїна позитивно вплинув на акції компанії - виробника програмного забезпечення MicroStrategy, які дорожчали приблизно в таких саме співвідношеннях, як і BTC.
Кореляція між ціною акцій MicroStrategy та біткоїном очевидна, оскільки компанія Майкла Сейлора є найбільшим корпоративним власником цього цифрового активу.
Стежте за актуальним курсом криптовалют на Finance.ua. Переходьте за посиланням, аби завжди бути у курсі!

Курс криптовалют до долара

За матеріалами:
bitcoinmagazine.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас