Компанія Hyundai представила оновлений Ioniq 5 (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Hyundai представила оновлений Ioniq 5 (фото)

Технології&Авто
808
Компанія Hyundai представила оновлений Ioniq 5 (фото)
Компанія Hyundai представила оновлений Ioniq 5 (фото)
Hyundai підготувала оновлену версію електромобіля Ioniq 5 модельного ряду 2025 року. Оновлення включає більший акумулятор та нову комплектацію XRT, оптимізовану для поїздок бездоріжжям.
Про це пише arenaev.
Крім того, у США Hyundai інтегрувала порт Tesla North American Charging Standard (NACS), пропонуючи власникам Ioniq 5 зручний доступ до великої мережі Tesla Supercharger.
Компанія Hyundai представила оновлений Ioniq 5 (фото)
Оновлений Hyundai Ioniq 5 в базовій версії тепер має батарею місткістю 63 кВтгод замість попередньої на 58 кВтгод. Водночас у версії Long-range місткість батареї зросла з 77,4 кВтгод до 84 кВтгод.
Все це повинно збільшити запас автономного ходу, однак компанія не називає оновлених показників. Також не уточнюються дані про потужність двигуна в базовій версії.

Кредит до зарплати 👛

Комплектація з двома двигунами видає сумарну потужність 320 к.с. та 605 Нм крутного моменту.
У 2025 році Hyundai Ioniq 5 матиме модифікацію XRT, орієнтовану на тих водіїв, які полюбляють виїхати в дику природу.
У цьому випадку пропонується збільшений на 22,9 мм кліренс, спеціально налаштована підвіска та 18-дюймові колеса з шинами для бездоріжжя, що покращує можливості авто на пересіченій місцевості.
Доповнюють картину унікальні бампери з малюнком «цифрового камуфляжу», збільшені кути в’їзду та з’їзду, а також пара буксирних гаків, здатних тягнути причепи до 2646 кг. Hyundai Ioniq 5 XRT пропонується виключно у повнопривідному виконанні з двома моторами та більшою батареєю.
Компанія Hyundai представила оновлений Ioniq 5 (фото)
Важливою особливістю Ioniq 5 2025 року є зарядний порт NACS, що надає доступ до мережі Tesla з понад 17 тис. станцій Supercharger по всій території США. Hyundai також надасть адаптер CCS з кожним автомобілем, забезпечуючи сумісність з існуючою зарядною інфраструктурою.
Інші помітні оновлення Hyundai Ioniq 5 включають оновлений зовнішній стиль із новими бамперами, спойлером і аеродинамічно ефективними колесами. Інтер’єр отримав перероблену схему клімат-контролю, порти USB-C, фізичні елементи керування підігрівом сидінь й бездротові підключення Apple CarPlay та Android Auto.
Компанія Hyundai представила оновлений Ioniq 5 (фото)
Hyundai Ioniq 5 2025 року надійде у продаж пізніше цього року. Перші партії матимуть старіший порт CCS. До четвертого кварталу 2024 року всі нові електромобілі Hyundai будуть оснащені портом NACS. Ціна оновленої моделі поки не оголошується.
Головне під час поїздок на авто — ваша безпека, тож радимо не забувати вчасно оформлювати обов’язкову автоцивілку. А швидко, зручно та вигідно це можна зробити на Finance.ua. Переходьте за посиланням, порівнюйте ціни і вигідно оформляйте поліс ОСЦПВ всього за кілька хвилин.

Хочу вигідно придбати автоцивілку

За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас