Класичний Ford Mustang отримав сучасні технології (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Класичний Ford Mustang отримав сучасні технології (фото)

437
Класичний Ford Mustang отримав сучасні технології (фото)
Класичний Ford Mustang отримав сучасні технології (фото)
Класичний кабріолет Ford Mustang був перетворений на елегантний рестомод-сліпер компанією Velocity Modern Classics. Цей проект поєднує в собі класичний стиль і сучасні технології, роблячи автомобіль комфортнішим та потужнішим, не видаючи свого потенціалу зовнішнім виглядом.
Вартість рестомоду починається з 299 900 доларів для фастбеку, а версія зі складним верхом коштує на 30 000 доларів більше.
Для створення рестомоду Mustang був повністю розібраний і встановлений на шасі Mustang SPEC від Roadster Shop, яке включає рейкове управління з підсилювачем, передні стабілізатори поперечної стійкості та незалежну передню підвіску. Задня підвіска чотириважільна, встановлені койловери Fox спереду та ззаду, нова задня вісь і комплект 17-дюймових легкосплавних дисків Magnum 500 з шинами Continental Extreme Contact Sport 02.
Автомобіль покрили фарбою BASF Glasurit, оснастили вентильованим капотом з інтегрованими габаритними вогнями, оновили хром і встановили нові світлодіодні фари та ліхтарі. Під капотом знаходиться 5,0-літровий атмосферний V8 Ford Coyote потужністю 460 кінських сил з крутним моментом 569 Нм. Потужність передається через 10-ступінчасту автоматичну коробку передач або 6-ступінчасту механічну коробку передач Т-56.
Система вихлопу Borla доповнює двигун V8, а ефективність гальмування забезпечується чотирипоршневими супортами Baer та 11-дюймовими гальмівними дисками. У салоні встановлені нові ковшеподібні сидіння Procar з опцією обігріву та вентиляції, нове заднє сидіння, система кондиціювання Vintage Air, головний пристрій RetroSound, нові динаміки Focal та сабвуфер, а також нова панель приладів Dakota Digital у ретро-стилі. М’який складаний верх доступний у коричневому, чорному або кремовому кольорах.
За матеріалами:
MMR
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас