Kia відкликає майже 463 тисячі позашляховиків Telluride через ризик загоряння — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Kia відкликає майже 463 тисячі позашляховиків Telluride через ризик загоряння

Технології&Авто
164
Kia відкликає майже 463 тисячі позашляховиків Telluride через ризик загоряння
Kia відкликає майже 463 тисячі позашляховиків Telluride через ризик загоряння
Kia America відкликає 462 869 позашляховиків Telluride через ризик загоряння в авто. Також у компанії закликали власників авто паркувати свої автомобілі на вулиці та подалі від споруд.
Про це повідомляє ABC News.
За даними Національної адміністрації управління безпеки дорожнього руху США (NHTSA), електромотор сидінь Telluride 2020−2024 модельних років може перегріватися через заклинювання ручки регулювання. Це може призвести до пожежі під час стоянки або руху автомобіля.
Відкликання стосується авто, які були виготовлені в період з 9 січня 2019 року по 29 травня 2024 року. За оцінками Kia America, 1% позашляховиків мають такий дефект.
Kia ухвалила рішення про відкликання автомобілів 29 травня, як свідчать документи NHTSA, після отримання повідомлень про одну пожежу під сидінням і шість випадків локального плавлення в моторчику нахилу сидіння в період з серпня 2022 року по березень 2024 року.
У звіті зазначається, що сильний зовнішній вплив на бічну кришку передніх сидінь Tellurides з електроприводом або ручку регулювання нахилу сидіння може призвести до внутрішнього зміщення, а при тривалій експлуатації — до перегріву.
Водії, які керують автомобілями з цією проблемою, можуть виявити, що не можуть відрегулювати сидіння з електроприводом, відчути запах горілого або побачити дим з-під сидіння.
До речі, щоб водіям зайвий раз не витрачати гроші та нерви, можна оформити карту технічної допомоги від Finance.ua — ваш цілодобовий Assistance в дорозі.

Купити онлайн карту Assistance

За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас