Кешбеки від ПУМБ у продуктових магазинах Польщі та Німеччині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Кешбеки від ПУМБ у продуктових магазинах Польщі та Німеччині

Кредит&Депозит
51
Купуєте в магазинах Польщі або Німеччини? ПУМБ має гарну новину для українців, які знаходяться в за кордоном. З 1 квітня 2024 по 30 червня 2024 року, банк надає кешбеки у розмірі 3% від суми покупки на купівлю продуктів у супермаркетах та продуктових магазинах Польщі та Німеччини. Максимальна сума кешбеку — до 500 грн/місяць. Утримується податок у розмірі 19,5%. Зверніть увагу, що кешбек нараховується лише за оффлайн-розрахунок в продуктових мережах та магазинах. Детальні умови нарахування кешбеків — за посиланням.
Кешбеки у Польші та Німеччині доступні лише новим клієнтам, тож не зволікайте та долучайтесь до спільноти клієнтів ПУМБ. Для цього достатньо скачати застосунок ПУМБ Online (доступно для Android та iOS), зареєструватись будь-яким зручним способом (за допомогою Дії, ID-картки чи паспорта) та у декілька кліків відкрити картку ПУМБ (дебетову або кредитну). Після цього новому клієнту ПУМБ будуть доступні усі фінансові та банківські послуги.
Як налаштувати кешбек? Відкрити застосунок ПУМБ Online -> Більше ->Кешбек -> Партнерський кешбек
Не втрачайте чудову можливість зекономити на покупках та отримати додаткові переваги від ПУМБ!
Є потреба в готівковій валюті за кордоном? Нагадуємо, що з квітня цього року ПУМБ зменшив комісію за зняття власних коштів за кордоном до 1,5% від суми зняття. Раніше тариф становив 1.5% +4 дол.США. Зверніть увагу, що можлива додаткова комісія від банку, в банкоматі якого здійснюється зняття готівки.
Розплачуєтесь гривневою карткою за кордоном та хочете слідкувати за балансом у валюті? ПУМБ потурбувався і про це — відтепер клієнти банка мають можливість налаштувати автоматичне відображення гривневого балансу у валюті.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас