До професійного свята працівників банківської системи України і в рамках програми з фінансової грамотності «Курс молодого майстра фінансів», учні ліцею МАУП відвідали Київське центральне відділення Private banking. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

До професійного свята працівників банківської системи України і в рамках програми з фінансової грамотності «Курс молодого майстра фінансів», учні ліцею МАУП відвідали Київське центральне відділення Private banking.

Кредит&Депозит
57
До професійного свята працівників банківської системи України і в рамках програми з фінансової грамотності «Курс молодого майстра фінансів», учні ліцею МАУП відвідали Київське центральне відділення Private banking.
private.tascombank.ua
Відвідування банку було проведено як закріплення теоретичних знань, які учні отримували протягом року у ліцеї в рамках програми з фінансової грамотності «Курс молодого майстра фінансів» за участю спеціалістів Таскомбанку.
Під час екскурсії юні ліцеїсти ознайомились з професіями, які є у відділенні Таскомбанку, серед яких: касир-операціоніст, спеціаліст з обслуговування, директор відділення, керівники бізнес-напрямків. Юні відвідувачі також дізналися, що в банку зберігаються, видаються або конвертуються гроші, проводяться розрахунки. Фахівці транзакційного бізнесу показали як працюють банківські пристрої і як вони спрощують життя сучасних людей.
У процесі екскурсії учні отримали навички користування платіжною карткою, а також дізналися, як захистити себе від карткових шахраїв. Також юні ліцеїсти відвідали приміщення VIP-каси, депозитарій та кімнату переговорів для VIP-клієнтів та юридичних осіб.
Директор відділення Банку розповіла юним відвідувачам про історію Таскомбанку — одного з найстарших банків України та його інноваційні продукти. А також про те, що робота в банку — це освоєння інноваційних технологій, колосальний досвід спілкування з клієнтами, поведінки в проблемних ситуаціях. Ліцеїсти отримали корисну інформацію та сертифікат Молодого майстра фінансів.
«Ми щиро вдячні керівництву МАУП, педагогам, студентам та учням за плідну співпрацю протягом багатьох років, яка надихає нас створювати нові цікаві освітні проєкти, які ми успішно втілюємо. Для нас велика честь співпрацювати з освітньою установою, яка надає освітні послуги найвищого рівня. Екскурсія до банку учнів ліцею МАУП — це наочний метод ознайомлення дітей із структурою фінансової установи, її функціями, підрозділами та правилами користування. Ми сподіваємося, що відвідування банківської установи стало цікавою та корисною подією у житті дітлахів, адже вони отримали нагоду побачити роботу нашого банку зсередини і отримати корисні фінансові навички. Головна мета наших заходів — викликати у дітей бажання розвиватися, пізнавати світ фінансів та отримувати базові фінансові знання, а можливо, і розбудити інтерес до професії банкіра», — прокоментував подію Заступник Голови Правління Таскомбанку Олег Поляк.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас