Discord захищатиме в суді своє право не розголошувати дані користувачів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Discord захищатиме в суді своє право не розголошувати дані користувачів

Фондовий ринок
28
Discord бореться за збереження анонімності своїх користувачів у судовому процесі щодо піратства на платформі. Ініціатором процесу є південнокорейський видавець ігор Nexon. Про це пише The Verge.
Nexon стверджує, що Discord відмовилася виконати розпорядження суду, який зобов’язав платформу розкрити інформацію про користувачів, пов’язаних з підозрою в порушенні інтелектуальної власності. Видавець стверджує, що користувачі Discord використовують платформу для поширення піратських версій відеоігор.
Discord відповідає, що виконання наказу може порушити «рішення користувачів Discord залишатися анонімними, що є одним з аспектів їхньої свободи слова, захищеної Першою поправкою до Конституції США».
Nexon вважає, що, відповідно «Закону про авторське право в цифрову епоху» / Digital Millennium Copyright Act (DMCA), компанії правовласники можуть звернутися до федерального суду з вимогою надати інформацію про користувача, який підозрюється в порушенні авторських прав.
«Discord прагне виконувати свої зобов’язання перед законом, але виступати вашим партнером у відстоюванні авторських прав не є одним з них», — пише юрист Discord.
Законний представник Discord назвав вимоги Nexon «неналежними й надмірно обтяжливими» і заявив, що Discord вже надав Nexon «Основну інформацію про абонентів для окремого набору з 64 ідентифікаторів користувачів». За словами Discord, зараз Nexon просить надати інформацію про більшу кількість користувачів за порушення одного з тих самих авторських прав. «Ви намагаєтеся переглянути угоду, яка вже була укладена і виконана», — пише юрист компанії.
За матеріалами:
mezha.media
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас