CreditPlus здобув 5 нагород на FinAwards — як все відбувалось — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

CreditPlus здобув 5 нагород на FinAwards — як все відбувалось

Особисті фінанси
28
CreditPlus здобув 5 нагород на FinAwards — як все відбувалось
FinAwards — щорічна престижна премія, де нагороджуються найкращі фінансові установи України. Найголовнішим фактором під час ухвалення рішення щодо номінованих компаній є голоси самих користувачів. Взяти участь може майже кожна компанія, яка входить до тематики премії. Цього року CreditPlus знову взяла участь у FinAwards і здобула 5 нагород.
Це важлива церемонія для фінтеху — бренди можуть отримати заслужені призові місця за різними категоріями. Ця премія є можливістю визнати досягнення фінансових компаній у сфері інновацій, ефективності та здібності до адаптації до змін на ринку. Крім того, тут є великий плюс для клієнтів — нагороди стимулюють конкуренцію між компаніями, що сприяє підвищенню якості продуктів і послуг, а також прискорює інновації в галузі фінансів.
Також для самих компаній надважлива їхня репутація. Адже праця без підтримки іміджу надалі не призведе до міцних відносин з партнерами та клієнтами.

Що виграв CreditPlus?

29 березня пройшла церемонія FinAwards, і бренд отримав такі нагороди у межах премії:
  • Найкраща МФО за якістю обслуговування клієнтів — 1 місце;
  • Найкращий СЕО МФО — 1 місце;
  • Найкраща МФО онлайн — 2 місце;
  • Найдешевший кредит МФО — 2 місце;
  • Найкраща програма лояльності — 3 місце.
Варто зауважити, що бренд щорічно отримує престижні нагороди, зокрема й у FinAwards. Компанія не раз отримувала золото за різними категоріями і планує й надалі розвиватись так, щоб досягати визнання та лояльності з боку клієнтів та партнерів.
Під час ухвалення рішення окремо відзначили переваги CreditPlus, до яких відносяться:
  • проста та легка реєстрація через сайт або додаток (для Android та iOS);
  • денна процентна ставка 0,01% на перший кредит на перший обраний період;
  • оформлення кредиту онлайн на карту без необхідності надавати велику кількість документів з боку клієнта.

Про CreditPlus

CreditPlus — популярна українська компанія, яка надає кредити онлайн на картку. Отримати гроші можна як через додаток, так і через вебсайт. Попри зміни та коливання на ринку CreditPlus продовжує кредитувати клієнтів під 0,01% на день на перший кредит на перший обраний період.
З 2017 року, від початку створення ТОВ «Авентус Україна» бренд завжди брав за орієнтир не просто надання послуг, але й формування репутації. Компанія вибудовує надійні відносини зі своїми клієнтами та завжди підтримує їх на всіх етапах. Про це зокрема свідчить перше місце в категорії «Найкраща МФО за якістю обслуговування клієнтів». Компанія постійно комунікує з клієнтами, визначає їхні потреби та побажання та реалізує дійсно вартісні ідеї щодо покращення роботи компанії.
Бренд постійно переглядає та оновлює стандарти безпеки, щоб дані клієнтів завжди були убезпечені. Крім того, CreditPlus працює з інноваційними технологіями, які забезпечують безперебійне надання послуг попри будь-які обставини.
За матеріалами:
CreditPlus
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас