CreditKasa розширює можливості кредитування новою послугою «Позика з поручителем» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

CreditKasa розширює можливості кредитування новою послугою «Позика з поручителем»

Кредит&Депозит
124
CreditKasa розширює можливості кредитування новою послугою «Позика з поручителем»
«Позика з поручителем» — це можливість залучити поручителя, коли при оформленні кредиту виникла необхідність додаткових гарантій. Це дозволить клієнтам, що знаходяться у зоні ризику відмови, отримати необхідну суму, залучивши поручителя.
«Для CreditKasa було важливо знайти рішення, яке б було гарним компромісом між компанією і клієнтом. Ним стала послуга „Позика з поручителем“. Вона дає клієнтам можливість отримати кредит, а не відмову, — розповідає директор з маркетингу CreditKasa Віталій Соловйов. — Для багатьох — це вихід з ситуації, коли потрібні гроші, однак, компанія сумнівається, чи видавати позику. Залучення поручителя є вагомим аргументом на користь клієнта, тому він майже напевно отримає кошти».
З повагою і до клієнта, і до поручителя
Практика надання поручительства при кредитуванні — не нова. Мікрофінансові організації свого часу відійшли від неї, оскільки механізм мав прогалини, залишав місце для маніпуляцій. CreditKasa взяла з цього досвіду найцінніше, те, що дозволяє розширити можливості кредитування для певної групи клієнтів. При цьому механіка послуги виключає будь-які несподіванки для поручителя:
  • поручительство можливе лише за згоди самого поручителя;
  • поручителю надається інформація щодо кредиту, за яким його запрошують виступити поручителем;
  • складається договір поруки, в якому фіксуються умови поручительства.
«Рішення приймає сам поручитель, клієнт лише пропонує кандидатуру. Компанія надсилає особі смс-повідомлення з інформацією щодо кредиту. Якщо людина згодна виступити в цій ролі, починається оформлення поручительства, — пояснює директор з маркетингу CreditKasa Віталій Соловйов. — Послуга „Позика з поручителем“ — це не про маніпуляції, а про відповідальність. Людина, яка звертається за кредитом і пропонує поручителем довірену особу, свого родича, знайомого, має зобов’язання не лише перед компанією, але і перед ним. Як з боку клієнта, так і з боку поручителя, це зважене рішення, саме це і є аргументом для компанії надати кредит».
Послуга не є обов’язковою для всіх клієнтів
Скористатися послугою «Позика з поручителем» пропонується лише тим клієнтам, від кого під час розгляду заявки необхідна додаткова гарантія. В усіх інших випадках кредитування відбувається без поручителя.
«CreditKasa не змінює свій підхід до кредитування, це все той же швидкий сервіс і просте оформлення, — зауважує директор з маркетингу CreditKasa Віталій Соловйов. — Послуга „Позика з поручителем“ розрахована на певну групу клієнтів, які досі мали труднощі з отриманням кредиту. Тепер і вони зможуть отримати необхідні кошти, а також покращити свою кредитну історію, скориставшись можливістю, яку надає їм наша компанія».
Детальніше про «Позику з поручителем» читайте на сайті:
За матеріалами:
CreditKasa
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас