Час переходити на повсякденні розрахунки криптовалютою: криптокарта Trustee Plus за акційною ціною зі знижкою 50%. Останні години акції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПАРТНЕРСЬКА

Час переходити на повсякденні розрахунки криптовалютою: криптокарта Trustee Plus за акційною ціною зі знижкою 50%. Останні години акції

Фінтех і Картки
1132
Криптогаманець Trustee Plus оголосив про останні години акції присвяченій Чорній п’ятниці. Тільки зараз отримати криптокартку з унікальним функціоналом розрахунків криптовалютою напряму без додаткових обмінів, можна зі знижкою 50%. Всього за 5 євро. До 30 листопада.
Не важливо коли саме ви встановили собі додаток Trustee Plus, може прям навіть зараз за цим посиланням. Якщо до цього моменту у вас не було власної криптокартки, то на спеціальній сторінці можна отримати знижку в 50% на її випуск.
Скріншот сторінки <a href="https://trusteeglobal.com/black-friday/">trusteeglobal.com/black-friday/</a>
Скріншот сторінки trusteeglobal.com/black-friday/
Спочатку встановлюєте застосунок Trustee Plus, а потім просто вводите свій айді на сторінці, яка вказана вище, і отримуєте можливість випустити картку за півціни. Ідентифікатор, який потрібно ввести на цій сторінці, знаходиться в лівому верхньому куту застосунку.
Випустивши картку всього за 5 євро і додавши її в Apple або Google Pay ви отримаєте можливість витрачати до 5 тис. євро на добу і до 50 тис. євро на місяць в криптовалютах. Все, що треба зробити, це в самому криптогаманці прив’язати до картки баланс однієї з трьох криптовалют: BTC, ETH, USDT.
Далі відбувається справжня фінансова магія і світ криптовалют безшовно зшивається зі світом звичайних банківських розрахунків. Тобто будь-де, де встановлено банківський термінал: кафе, ресторан, магазин, заправка, фітнес-клуб, кав’ярня — ви прикладаєте телефон і оплачуєте все, що хочете придбати, криптовалютою.
Окремо картку можна додавати в будь-які онлайн-сервіси, або розраховуватись в інтернеті.
І наостанок, якщо ваші рідні та близькі знаходяться за кордоном, то це один з найзручніших способів переказати їм валюту для повсякденних розрахунків.
Біжіть скоріш оформлювати картку і відкрийте для себе світ нових фінансових можливостей.
За матеріалами:
trusteeglobal.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас