Автівка в кредит: найбільш популярні умови та автобренди у 2024 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Автівка в кредит: найбільш популярні умови та автобренди у 2024 році

Кредит&Депозит
36
Найбільш популярними є кредитні програми під ставку 0,01% терміном на 1−3 роки з першим внеском від 40% до 60% вартості нової автівки.
Про це розповів Сергій Кіпоренко, керівник напрямку автокредитування Глобус банку.
При цьому, за даними фахівця, додатково клієнтів цікавить страховий тариф за договором страхування КАСКО та можливість включення в тіло кредиту страхового платежу за договором страхування на перший рік кредитування.
Своєю чергою, при погодженні кредиту, банківські установи приділяють увагу:
  • початковому внеску за кредитом;
  • кредитній історії позичальника;
  • наявності у клієнта (подружжя) власного майна (нерухомості чи автомобіля).
З початку 2024 року, як зазначив експерт, пріоритети та уподобання фізичних осіб у питанні придбання авто в кредит залишаються незмінними. Так, 5 найбільш популярних «кредитних» автобрендів та моделей в ціновому діапазоні $16−45 тис. має такий вигляд: Toyota, Renault, Volkswagen, Skoda, BMW. Дещо інші пріоритети у юридичних осіб. Так найбільш популярні авто в кредит — це Renault, Toyota, Volkswagen, Peugeot та Volkswagen. В сегменті недорогих авто в ціновому діапазоні $10−18 тис., рейтинг вподобань клієнтів виглядає наступним чином: Renault, Byd, Citroen, Chery, Geely, Fiat, Jac та Great Wall. А рейтинг популярності преміальних авто вартістю від $80−100 тис. і вище виглядає наступним чином: BMW, Lexus, Mercedes-Benz, Audi, Land Rover та ін.
«У другому півріччі очікується незначне зниження кредитних продажів нових автомобілів: порівняно з січнем-травнем зниження може бути на рівні 10−20% (очікувана кількість продажів нових авто в кредит може скласти в середньому 700 шт. на місяць). Однак пріоритети покупців щодо вартості та автобрендів навряд чи зміняться», — прогнозує Сергій Кіпоренко.
За матеріалами:
Глобус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас