АТ «ПУМБ» та ЦНТУ підписали Меморандум про співпрацю: зміцнюємо майбутнє разом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

АТ «ПУМБ» та ЦНТУ підписали Меморандум про співпрацю: зміцнюємо майбутнє разом

Кредит&Депозит
80
ПУМБ та Центральноукраїнський національний технічний університет (ЦНТУ) впевнені, що спільні зусилля ведуть до великих досягнень. ПУМБ з радістю оголошує про підписання Меморандуму про співпрацю між банком та університетом.
Меморандум відкриває нові можливості партерства між ПУМБ та університетом: стажування студентів, впровадження нових практичних знань та умінь, обмін досвідом між банком та ЦНТУ, просування та популяризація банківських продуктів та cashless-економіки.
«ПУМБ завжди відкритий до інновацій та готовий підтримати талановиту молодь. Впевнений, що ця співпраця стане новим кроком до успішної кар'єри майбутніх фахівців фінансової сфери України. Мені особливо приємно, що Меморандум підписано із моєю альма-матер. Партнерство між банком та університетом — виграш для всіх: для студентів, університету, банку та фінансового сектору. Разом ми розбиваємо стереотипи та будуємо успішне майбутнє», — коментує Дмитро Поліщук, заступник голови правління ПУМБ.
Також, в рамках партнерства, співробітники ПУМБ проводитимуть гостьові лекції для студентів університету. Перша лекція відбулась 21 березня 2024 року під час підписання Меморандуму і була присвячена темі «Виклики сучасного українського банку». Спікером лекції став Дмитро Поліщук.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас