АТ «ПроКредит Банк» отримав гарантію для забезпечення кредитування малого та середнього бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

АТ «ПроКредит Банк» отримав гарантію для забезпечення кредитування малого та середнього бізнесу

Особисті фінанси
323
АТ «ПроКредит Банк» отримав гарантію для забезпечення кредитування малого та середнього бізнесу на суму 70 млн євро від Європейського банку реконструкції та розвитку.
АТ «ПроКредит Банк» підписав угоду з Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) за підтримки Європейського Союзу та США про надання механізму розподілу ризиків без покриття. Ця угода гарантує покриття до 50% ризиків обсягом 70 млн євро у кредитуванні банком малого та середнього бізнесу в Україні.
Цей механізм дасть змогу банку спрямувати кошти на підтримку критичних галузей економіки, серед яких сільське господарство, промислове виробництво, транспорт і фармацевтика. Це, своєю чергою, допоможе українським підприємствам продовжити роботу, зберегти робочі місця та сприяти економічному відновленню країни після війни.
Важливою особливістю цього механізму є те, що до 15% позик буде спрямовано на підтримку довгострокових інвестицій малого та середнього бізнесу в екологічно чисті технології, що відповідають стандартам ЄС. Завдяки цьому українські підприємства підвищать свою конкурентоспроможність на внутрішньому й міжнародному ринках, а також сприятимуть сталому розвитку країни.
АТ «ПроКредит Банк» — дочірня компанія «ПроКредит Холдинг АГ» зі штаб-квартирою у Франкфурті-на-Майні (Німеччина), якій належать 100% акцій банку. Банк надає широкий спектр послуг для малих та середніх підприємств і приватних клієнтів в Україні.
Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) — провідна міжнародна фінансова установа, що підтримує економічний прогрес у 31 країні. З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну ЄБРР надав понад 4 млрд євро допомоги.
За матеріалами:
ПроКредит Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас