"ArcelorMittal Кривий Ріг" призупинив виплавку сталі для зниження споживання води в критичних умовах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"ArcelorMittal Кривий Ріг" призупинив виплавку сталі для зниження споживання води в критичних умовах

Фондовий ринок
928
Криворізький гірничо-металургійний комбінат ПАТ «ArcelorMittal Кривий Ріг» (Дніпропетровська обл.) через підрив окупантами дамби Каховської ГЕС призупинив виплавку сталі, щоб знизити споживання води в критичних умовах.
«Через підрив і руйнування Каховської ГЕС агресором „ArcelorMittal Кривий Ріг“ обмежив споживання води і поставив на паузу низку процесів металургійного виробництва. Роботу фактично всього обладнання, що охолоджується водою, тимчасово призупинено. Так підприємство збереже виробничі агрегати і знизить обсяги споживання води до нормалізації ситуації», — повідомляється в інформації АМКР.
При цьому уточнюється, що підприємство призупинить виплавку сталі, а також виробництво прокату. У роботі залишаться тільки доменне і коксохімічне виробництво, а також ГЗК.
«Логістично-сировинний ланцюг компанії працює стабільно, і задоволеність клієнтів є нашим незмінним пріоритетом. Усі замовлення будуть виконані в повному обсязі, щоб уникнути будь-яких незручностей для них», — наголошується в інформації компанії.
Як швидко підприємство зможе повернутися до нормального режиму роботи, буде зрозуміло протягом найближчих 3−4 днів після аналізу глибини падіння рівня води в Каховському водосховищі, додають на підприємстві.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас