Американський уряд інвестував в аграрний сектор України $100 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американський уряд інвестував в аграрний сектор України $100 млн

Банківські метали
406
З метою пом’якшення глобальної кризи продовольчої безпеки USAID вже вклало в український аграрний сектор $100 млн і прагне залучити ще $150 млн. інвестицій від інших донорів, приватного сектору та фондів, пише agropravda.
До повномасштабного вторгнення Росії в Україну сільське господарство було основою української економіки: на нього припадало майже 20% ВВП держави і понад 40% загальних надходжень від експорту. Війна серйозно вплинула на світові поставки продовольства і обмежила доступ українським фермерам до критично важливих ресурсів (насіння, добрива, фінансування та палива).
Щоб забезпечити стабільне постачання насіння українським фермерам для посіву в 2023 році і надалі, Corteva Agriscience збільшуватиме виробництво гібридного насіння кукурудзи та соняшнику в регіоні на 30% протягом наступних п’яти років.
Окрім Corteva в ініціативі USAID та у співпраці з Міністерством аграрної політики та продовольства України українському агросектору допомагають компанії Bayer, Grain Alliance, «Кернел», «Нібулон», Maersk, а також Світовий банк.
Завдяки проєкту USAID близько 29% зареєстрованих сільськогосподарських підприємств (а це понад 13 600 українських фермерів) отримали добрива, засоби захисту рослин, а також фінансову допомогу та доступ до новітніх агротехнологій, що сприятиме високій врожайності та розвитку української економіки.
До речі, портал Finance.ua проаналізував кредитні пропозиції. Тут ви можете взяти кредит онлайн на картку в Україні. Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото. Кредит онлайн на картку💰
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас