Активи та пасиви Таскомбанку перевищили показники довоєнного часу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Активи та пасиви Таскомбанку перевищили показники довоєнного часу

Кредит&Депозит
30
Активи та пасиви Таскомбанку перевищили показники довоєнного часу
Таскомбанк провів щорічну зустріч з клієнтами та акціонером, яка стала вже доброю традицією. На початку події Голова Правління Володимир Дубєй подякував захисникам та захисницям за можливість зібратися разом.
«Для банку був рік якісних змін. Я бачу перспективи у співпраці з бізнесом в регіонах. Ми продовжуємо відкривати нові відділення та надавати нові послуги для регіонального бізнесу, адже саме з регіонів розпочнеться відбудова економіки України. Ми надаємо фінансову підтримку підприємцям завдяки нашим інструментам», — підкреслив Володимир Дубєй.
Голова Правління Таскомбанку зазначив, що за час війни новими можливостями для задоволення потреб клієнтів стали ОВДП, документарні операції, доступні кредити 5−7-9%, лізинг та корпоративні облігації. Їх частка в класичному портфелі кредитування зросла фактично втричі за кілька останніх років, завдяки чому банку вдалось надати значну підтримку бізнесу. Активи та пасиви банку становлять 36,4 млрд грн та 29,3 млрд грн відповідно. Обидва показники вже перевищили результати довоєнного 2021 року.
Про покращення ринкових позицій Таскомбанку свідчать позитивна динаміка фінансових показників та підтвердження рейтингів банку. Міжнародне агентство Moody’s Investors Service (Moody's) підтвердило рейтинги за довгостроковими та короткостроковими депозитами у національній та іноземній валюті на рівні Caa3, а також змінило прогноз з «негативного» на «стабільний» за довгостроковими депозитними рейтингами. Інвесткомпанія Dragon Capital представила оновлений Індекс стійкості, в якому Таскомбанк входить до топ-15 серед усіх 63 вітчизняних фінансових установ. Незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» вкотре підтвердило рейтинг надійності банківських вкладів (депозитів) Таскомбанку на рівні 5 (найвища надійність).
За словами Володимира Дубєя, другий рік війни був непростий, але банк покращує показники та продовжує бути надійною підтримкою для клієнтів. Для зміцнення нашої надійності було відкрито новий дата-центр у Варшаві, що забезпечує на 100% безперервну роботу Таскомбанку.
«За два роки війни ми разом з клієнтами стали тільки міцніше. Банк працює і буде працювати надалі, надаючи допомогу економіці України, клієнтам та партнерам у розвитку власних бізнесів. Ми знайшли нових партнерів, які показують гарний результат в умовах війни. Я впевнений, що у нас з вами все буде гаразд», — додав Володимир Дубєй.
Таскомбанк — системно важливий банк, який працює на ринку понад 30 років. На сьогодні Таскомбанк залишається одним із небагатьох банків з українським капіталом, які інвестують в Україну, підтримують реальний сектор економіки, активно працюють з населенням та посилюють присутність у регіонах, відкриваючи нові відділення. Чистий прибуток Банку у 2023 році склав 146,3 млн грн, а активи перевищили 34 млрд грн. Таскомбанк є частиною фінансово-промислової Групи «ТАС».
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас