AirPods Pro офіційно стали слуховим апаратом — вперше в історії галузі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

AirPods Pro офіційно стали слуховим апаратом — вперше в історії галузі

Технології&Авто
476
AirPods Pro офіційно стали слуховим апаратом — вперше в історії галузі
AirPods Pro офіційно стали слуховим апаратом — вперше в історії галузі, www.cnet.com
Американські регулятори дозволили Apple додати у навушники AirPods Pro функцію, яка дозволить використовувати їх як слухові апарати. Здається, виробники слухових апаратів панікують.
Раніше цього тижня компанія оновила AirPods Pro 2. Оновлення програмного забезпечення дозволить людям перевірити свій слух, а потім отримати допомогу в повсякденному житті, а також в онлайн-трансляціях.

Порівняти і підібрати кредит 🧐

Управління з контролю за якістю харчових продуктів і медикаментів США (FDA) у четвер дозволило використовувати функцію слухових апаратів для пристроїв, зазначивши, що дослідження показало, що користувачі вважають їх такими ж корисними, як і звичні слухові апарати.
Ціна AirPods Pro 2 становить 249 доларів, що значно нижче, ніж середня ціна слухових апаратів клінічного класу.

Читати статтю: Скільки українцю з середньою зарплатою потрібно працювати на останній iPhone

Нова функція AirPods Pro 2 з допомогою iPhone або iPad допоможе перевіряти слух і створювати профіль слуху користувача, який зберігається в приватному додатку Apple Health. Тест займає близько п’яти хвилин й полягає у відтворенні звуків різної гучності та частоти. Потім результати використовуються для калібрування слухового апарату. Цей профіль також автоматично застосовується до музики, фільмів, ігор і телефонних дзвінків.
Виробник iPhone планує зробити функції доступними в більш ніж 100 країнах у найближчі місяці, очікуючи дозволу відповідних органів охорони здоров’я.
За матеріалами:
Мета
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас