6 способів полагодити Apple Pay, якщо він не працює — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

6 способів полагодити Apple Pay, якщо він не працює

Особисті фінанси
131
6 способів полагодити Apple Pay, якщо він не працює
Ми залежимо від смартфона більше, ніж будь-коли раніше. Це ваш гаманець, робоче місце, банк, джерело новин і місце, де ви знімаєте свої танці в TikTok. Незалежно від того, чи працює він з вашого iPhone, чи просто зберігає інформацію про вашу кредитну картку для шопінгу, наявність універсального магазину у вашій долоні робить життя трохи простішим. Звісно, допоки він не перестає працювати належним чином.

Що робити, коли Apple Pay не працює

Коли Apple Pay не працює, а ви стоїте в черзі на касі, відразу згадуються наші найбільше страхи: «Охорона-а-а-на, скасування, в клієнта нема грошей!» Хоча наче й гроші є, а просто оплата не проходить. І це може викликати збентеження та стрес. Ось шість простих способів відновити роботу Apple Pay на вашому iPhone:
  • Переконайтеся, що продавець приймає Apple Pay.
  • Перемкніть або замініть картку, яка використовується в додатку.
  • Виберіть картку вручну в Apple Wallet.
  • Повторно увійдіть до свого Apple ID.
  • Перезавантажте iPhone.
  • Зверніться до служби підтримки Apple.

1. Переконайтеся, що продавець приймає Apple Pay

Якщо ви плануєте використовувати Apple Pay при купівлі товарів, переконайтеся, що магазин, в якому ви перебуваєте, підтримує систему. Ви можете запитати когось, хто там працює, або подивитися, чи є відповідна табличка біля каси або торгового термінала. Це заощадить вам час і позбавить головного болю, коли ви не зможете отримати те, за чим прийшли, тому що продавець не приймає вашу єдину форму оплати.

2. Змініть або замініть використовувану картку

Переконайтеся, що на картці, яка використовується за замовчуванням у вашому гаманці для Apple Pay, достатньо коштів і термін її дії не закінчився. Ви можете зберігати інформацію для декількох дебетових або кредитних карток, тому переконайтеся, що ви використовуєте правильну картку, коли купуєте щось за допомогою Apple Pay. Якщо ви вибрали картку за замовчуванням під час створення облікового запису Apple ID, не забудьте оновити її відповідно.

3. Виберіть картку власноруч з Apple Wallet

Додаток Apple Wallet дозволяє зберігати кілька карток для використання з Apple Pay. В ідеалі, коли ви знаходитесь біля платіжного термінала, ви можете просто провести телефоном біля нього, і платіж пройде.
Якщо це не працює, ви можете спробувати один зі способів: вручну вибрати картку в додатку Wallet, а потім натиснути на картку, яку ви бажаєте використати. Після того, як ви вибрали бажану картку, ви можете піднести телефон до термінала, щоб ініціювати платіж, оскільки після цього він повинен працювати нормально.

4. Увійдіть в Apple ID ще раз

Вийдіть зі свого Apple ID, а потім увійдіть знову. Це може здатися очевидним, але це може легко розв’язати будь-які проблеми, оскільки іноді бувають химерні оновлення або інша космічна магія, які дають збої.

5. Перезавантажте iPhone

Іноді ваш телефон просто потребує перезавантаження, щоб усі системи знову запрацювали. Перезавантажившись, ви можете дозволити оновлення або просто зробити загальне перезавантаження.
Важливо знати
Якщо у вас виникли проблеми з Apple Pay, причина може бути простою — громіздкий чохол для телефону. Вийнявши телефон з чохла, ви можете покращити зв’язок з платіжним терміналом, що забезпечить більш плавне виконання транзакції. Таке швидке налаштування часто розв’язує проблему і дозволяє Apple Pay функціонувати належним чином.

6. Зверніться до служби підтримки Apple

Якщо нічого не допомагає, ви завжди можете звернутися до служби підтримки клієнтів Apple. Іноді це може бути складніша системна проблема, наприклад, проблеми з чіпом NFC або вашим телефоном в цілому.
Ще один спосіб з’ясувати, чому Apple Pay не працює, — це перевірити стан системи Apple, щоб переконатися, що Apple Pay постійно працює в мережі та має зелений індикатор стану. Якщо це не так, то справа не лише у вашому обліковому записі, і вам доведеться почекати, поки система відновить роботу, щоб скористатися Apple Pay.
А щоб на Apple-гаманці завжди були гроші, звантажуйте наш мобільний додаток для iPhone — це ще простіше та зручніше, ніж користуватись сайтом.
За матеріалами:
CreditPlus
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас