10 стажувань для кар’єрного старту цієї осені — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

10 стажувань для кар’єрного старту цієї осені

Особисті фінанси
321
10 стажувань для кар’єрного старту цієї осені
10 стажувань для кар’єрного старту цієї осені
Літо позаду, розпочався не лише навчальний рік, а й новий сезон на ринку праці. Отримати роботу з великими перспективами професійного та кар’єрного зростання пропонують провідні українські та міжнародні компанії студентам та кандидатам без досвіду роботи або з мінімальним. Тож ділимося підбіркою від robota.ua.

Молодший фахівець/молодша фахівчиня банку у ProCredit Bank

📍 Київ
Банк шукає фахівців, які вже мають вищу освіту або скоро закінчать навчання, хочуть розвивати свої soft та hard skills, готових вивчати банківський сектор, з середнім рівнем англійської (буде перевагою).
ProCredit Onboarding Programme — це оплачувана програма адаптації, яка проходить в групах з близько 15 учасниками, що передбачає індивідуальний підхід до кожного. Під час програми фахівці дізнаються про вплив банківської сфери на суспільство, філософію та етику, фінансову математику.

Зоотехнік (стажист) у МХП

📍 с. Будище, Черкаський р-н
Міжнародна компанія у сфері харчових та агротехнологій пропонує пройти стажування студентам 2−4 курсу відповідного напряму або ж тим, які вже мають вищу профільну освіту і досвід роботи та впевнено володіють ПК. Стажистам доручать: організовувати виробничий процес з догляду та вирощування птиці; забезпечувати оптимальні умови утримання птиці для досягнення кращих результатів отримання інкубаційного яйця; контролювати параметри мікроклімату, годівлі та напування птиці.

Process Engineer Trainee/Стажист у виробничий відділ у Procter&Gamble

📍 Київ
Міжнародна компанія запрошує студентів технічних спеціальностей 3−6 курсів і недавніх випускників університетів на стажування для роботи над захопливими проєктами у сфері управління виробництвом.
Анонсують: 12-місячний договір на працевлаштування; заробітну плату на період стажування — 40 820 грн (з урахуванням податків); корпоративний розвіз (з Києва та Борисполем); участь у well-being програмах (медичне страхування, доступ до спортзалу, заняття фітнесом, екскурсії тощо).

Стажист у відділ аналітики у WOG

📍 Луцьк
Запрошують у команду впевнених користувачів ПК (Excel — формули/зведені таблиці); кандидатів з навичками роботи з 1С, PowerPoint, які мають базові знання бухгалтерського обліку.
Потрібно: готувати періодичні звіти, презентації у встановлені терміни (тижневі, місячні, квартальні, річні) з адміністративних витрат; здійснювати економічний аналіз: план/факт аналіз показників, перевірку даних щодо статей витрат, доходів, аналіз відхилень, виявлення причин їх виникнення, формування і контроль планів; брати участь в автоматизації процесів компанії; розраховувати окупність проєктів.

Стажист юридичного відділу (Legal Intern) у L’oreal Ukraine

📍 Київ або віддалено
Міжнародна компанія у сфері б’юті-технологій запрошує на стажування. Розглядають кандидатів з вищою освітою (студенти 1-го чи 2-го курсів магістратури) юридичного факультету ВНЗ; впевнених користувачів MS Office (Excel, Word, PPT), які вміють працювати в Canva та Power BI (буде перевагою); вільним володінням англійською та українською мовами (письмова та розмовна). Попереднє стажування або досвід роботи в юридичній сфері буде перевагою.

Стажування на позиції бухгалтера із заробітної плати у Forvis Mazars в Україні

📍 Київ
Компанія пропонує розпочати свою кар’єру кандидатам без досвіду роботи. Завдання, над якими працюватимуть стажисти: нарахування та виплата заробітної плати; розрахунок та виплата лікарняних, відпускних, компенсацій. Тривалість — 3−4 місяці, є можливість поєднувати навчання та практику. Після успішного проходження стажування компанія пропонує позицію молодшого бухгалтера із заробітної плати.

Nestle Purina® Graduate Program у Nestle Ukraine

📍 Одеса
Міжнародна компанія запрошує студентів та випускників 4−6 курсів, що навчаються за напрямом ветеринарної медицини, до участі в першій градуатській програмі.
Тривалість програми — 1 рік. Працевлаштування — повний робочий день.

Молодший спеціаліст із закупівель/Junior Procurement Specialist у Huawei Ukraine

📍 Київ
Провідна компанія у сфері телекомунікаційних технологій та інформаційних систем шукає фахівця. Серед побажань до майбутнього працівника: щонайменше ступінь бакалавра в галузі телекомунікацій, електроніки, комп’ютерних наук, енергетики, менеджменту або суміжних дисциплін, вітаються випускники або студенти останніх курсів; бажаний перший досвід роботи у сфері закупівель; готовність працювати повний робочий день в офісі; хороша усна та письмова англійська мова (обов'язково); добре володіння інструментами Microsoft.

Стажист відділу міжнародної звітності у PepsiCo

📍 Київ
Річна програма розвитку для молоді від PepsiCo — це оплачуване стажування, що дає можливість студентам та випускникам застосувати набуті знання в умовах реального бізнесу та побудувати кар’єру в міжнародній компанії.
Майбутні завдання: участь у підготовці корпоративної звітності відповідно до стандартів Generally Accepted Accounting Principles; підтримка у тестуванні внутрішніх контролів; підготовка презентаційних матеріалів для вищого керівництва з аналізу фінансових показників.

Інтерн у відділ маркетингу в IDS Ukraine

📍 Київ
Лідер українського ринку мінеральних вод запрошує на стажування студентів 3−6 курсу. Тривалість програми — 3−4 місяці. Пропонують: офіційне працевлаштування; гнучкий графік роботи; участь у підготовці креативних брифів; залученість до спонсорських BTL-активацій; залученість до адаптації матеріалів під рекламні кампанії.

Стажування від Ardis Group

📍 Київ
Українська структурована група компаній, яка спеціалізується на імпорті та продажі сиру, 12 вересня 2024 з 09:30 до 18:00 запрошує людей старшого віку, які хочуть опанувати нову професію, почати кар’єру в новій для себе сфері, на одноденну програму «Школа дорослого лідера: мерчендайзинг з нуля».
Кандидати познайомляться з компанією, командою, цінностями, процесами та особливостями, а також дізнаються: про мерчендайзинг та зони відповідальності мерчендайзера; про категорії сирів, правила викладання, особливості вагової та фасованої вітрини; роль промоутерів, особливості створення подарункових наборів та co-packing. У стажистів буде можливість застосувати свої нові знання на імпровізованій вітрині. Найактивніші кандидати зможуть долучитися до команди мерчендайзерів і бути частиною компанії.

Хочу отримати гроші до зарплати 💸

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас