Валютні операції від банку “Mеркурій” — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Валютні операції від банку “Mеркурій”

Фондовый рынок
580
Зовнішньоекономічну діяльність своїх клієнтів АКБ “Меркурій” забезпечує у повному обсязі на високому професійному рівні.
При обслуговуванні мультивалютних рахунків юридичних осіб банк проводить операції на МВРУ та міжнародних ринках, здійснює валютні платежі через систему міжнародних розрахунків S.W.I.F.T., супроводжує документарні операції, оформляє й обслуговує корпоративні пластикові картки. Станьте і Ви Клієнтом АКБ «Меркурій» і матимете унікальну можливість здійснювати дистанційне управління валютними рахунками за системою “Клієнт-Банк-Стиль”.
Клієнти АКБ “Меркурій” - фізичні особи отримують вичерпаний перелік операцій з іноземною валютою: відкриття й обслуговування поточних і депозитних рахунків в іноземних валютах, видача дозволів на вивіз валюти, проведення валютообмінних операцій, здійснення банківських переказів по Україні і за кордон, проведення операцій з банківськими й дорожніми чеками.
Наші клієнти високо цінують оперативність проведення валютних операцій, відпрацьовані схеми проведення платежів, розгалужену мережу банків-кореспондентів і професіоналізм персоналу АКБ “Меркурій”.

Приєднуйтесь до кола наших клієнтів!
Ми з радістю будемо працювати і для Вас!
Нас легко найти:
Филиал АКБ «Меркурий» в г. Киеве ( ул.Щекавицкая, 7/10, тел. 463-57-31 )
Отделение № 6 в г. Киеве ( пр. Броварской, 15, тел. 201-11-44 )
Отделение № 10 в г. Киеве ( пр. Воссоединения, 3, тел. 558-27-58 )
По материалам:
БАНК МЕРКУРІЙ КФ
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас