Украина вошла в топ-30 стран мира по дешевизне электроэнергии — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Украина вошла в топ-30 стран мира по дешевизне электроэнергии

Энергетика
2796
У веденні бізнесу і управлінні фінансами дрібниць не буває. Тому для того, щоб до вас з повагою ставилися підлеглі й ділові партнери, вкрай необхідно мати доглянутий вигляд і ретельно дотримуватися протоколу зустрічей, навіть якщо ви себе при цьому будете відчувати зовсім некомфортно.
Правила ділових зустрічей
Ділова зустріч – це не тільки переговорний процес, в ході якого досягають певної домовленості. Насправді це ціла наука, що включає безліч аспектів від манери мови, поведінки, одягу, зовнішнього вигляду, до вміння вести психологічну боротьбу за результат.
Основні правила успішного ведення ділових зустрічей:
  • планування зустрічі заздалегідь;
  • ні в якому разі не допускати запізнення, краще прийти раніше обумовленої години;
  • ретельна підготовка всіх необхідних матеріалів і документів;
  • на час зустрічі вимкнути всі засоби зв’язку;
  • суворе дотримання правил етикету;
  • категорично заборонено використовувати слова-паразити і здійснювати монотонні дії;
  • закінчення ділової зустрічі повинно бути у встановлений час.
Украина вошла в топ-30 стран мира по дешевизне электроэнергии
Дотримання правил дозволить заручитися підтримкою співрозмовників, збільшити довіру і значно підвищить шанси на успіх переговорів.
Зовнішній вигляд
У діловому світі ставлять високі вимоги до зовнішнього вигляду як чоловіків, так і жінок. Само собою зрозуміло, особлива увага приділяється поведінці і одягу менеджера чи підприємця, які є його візитною карткою.
Діловий костюм – головна частина образу ділової людини. Не потрібно, щоб він був супермодним, але обов’язково повинен бути за розміром, в хорошому стані і ретельно відпрасованим.
Костюм повинен відповідати місцю і часу. Найчастіше на денні переговори обирають костюм світлих тонів, на вечірні – темних. При цьому завжди повинна бути бездоганна свіжа випрасувана сорочка, непомітна краватка, начищені черевики.
Діловим жінкам в робочий час доведеться віддати перевагу діловим костюмам, допускаються сукні неяскравих тонів і строгих ліній. Зачіска, макіяж біжутерія повинні гармонійно доповнювати образ.
У щоденному макіяжі використовується мінімальна кількість декоративної косметики, переважно приглушених тонів:
  • губна помада;
  • тональний крем;
  • туш;
  • рум’яна.
Украина вошла в топ-30 стран мира по дешевизне электроэнергии
Зробити замовлення косметики можна в інтернет-магазині Авокадо, тут ви зможете підібрати все необхідне для ділової жінки і для вечірнього проведення часу в невимушеній обстановці.
Також слід звернути увагу на волосся. Воно обов’язково укладається просто, без пафосу й використання декоративних елементів. Зачіска повинна підкреслювати офісний діловий стиль. Для догляду підійде натуральна косметика для волосся, яку можна купити на сайті за доступними цінами.
Дотримання цих правил допоможе отримати гарне враження, як колег, так і бізнес-партнерів.
По материалам:
УБР
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас