Новые размеры зарплат на ближайшие три года — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новые размеры зарплат на ближайшие три года

Личные финансы
4815
Печерський районний суд Києва визнав, що догана, яку Рада НБУ винесла заступнику голови регулятора Дмитру Сологубу, законна.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Нацбанку, яке розмістили на офіційному сайті відомства. Так, 18 січня суд визнав, що у Сологуба немає підстав оскаржувати рішення ради.
«Всебічно розглянувши позов і з огляду на правову позицію Національного банку, суд дійшоа висновку про відсутність підстав для задоволення позову Дмитра Сологуба. Національний банк вважає таке рішення суду законним і обґрунтованим», — йдеться в повідомленні.
Національний банк нагадав, що в грудні 2020 року Дмитро Сологуб звернувся в суд з позовом до НБУ про визнання незаконними та скасування рішень про застосування до нього Радою Національного банку дисциплінарних стягнень.
Так, Рада Національного банку в жовтні 2020-го оголосила догану Дмитру Сологубу за порушення розпорядчих актів НБУ, Кодексу етики працівника НБУ, правил внутрішнього розпорядку для працівників НБУ, порушення вимог КЗпП України. Тоді Сологуб дав кілька інтерв’ю, які завдали шкоди і Україні, і іміджу регулятора. Наприклад, заступник голови відомства заявив, що Україна втратила довіру МВФ.
Тоді ж догану отримала і Катерина Рожкова, перший заступник голови НБУ. Вона також подала заяву до суду.
По материалам:
Finance.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас