Польша выплачивает сотни злотых на украинских детей. Как их получить заробитчанам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Польша выплачивает сотни злотых на украинских детей. Как их получить заробитчанам

Личные финансы
8500
Білорусь уже кілька років займається розробкою власних електромобілів, та лише зараз нарешті продемонструвала один з подібних зразків під назвою Academiс electro.
Про це повідомляє портал ITC.ua.
«Електромобіль у формфакторі мікро-пікап (3720×1690×1600 мм) був розроблений Об’єднаним інститутом машинобудування Національної академії наук Білорусі», — йдеться в повідомленні.
Зазначається, що макетний зразок Academiс electro побудований за каркасно-панельній технології – в його основі лежить просторовий каркас, зварений з металевих профілів. Кузовні панелі відформовані з пластику, кокон кабіни теж зроблений з пластику, але для посилення конструкції його вклеїли в каркас.

«Вантажний відсік має об’єм близько 650 літрів, задній борт не відкидаються, а відкривається справа наліво. Внутрішня поверхня кузова покрита спеціальною зносостійкою фарбою. Вантажопідйомність пікапа становить близько 350 кг, при цьому передбачена можливість встановлення причіпного пристрою», — підкреслює видання.
Технічні характеристики серійного електромобіля будуть залежати від побажань замовника. На першому зразку Academiс electro встановлений електродвигун номінальною потужністю 58/80 кВт.

Розрахункова максимальна швидкість — до 110 км/год, але в дослідному зразку її обмежили до 50 км/год. Батарея на 20 кВт*год дозволяє проїхати від одного заряду до 150 км. Доступ до батареї здійснюється через люк в підлозі вантажного відсіку. Заряджається Academic від трифазної розетки приблизно за 2 години, але в перспективі він буде здатний підключатися і через роз’єм CHAdeMO для швидкої зарядки.
По материалам:
Газета по-Українськи
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас