Банк Ярославского намерен приобрести более 50% акций Первого инвестиционного банка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк Ярославского намерен приобрести более 50% акций Первого инвестиционного банка

Фондовый рынок
463
Влада Дубая в Об’єднаних Арабських Еміратах оголосила про створення «космічного суду» для врегулювання комерційних суперечок на орбіті Землі. Про це повідомляє Міжнародний фінансовий центр Дубая (DIFC).
«У 2021 року суди Міжнародного фінансового центру Дубая (DIFC) і Фонд майбутнього Дубая (DFF) приступлять до реалізації нової ініціативи „Суди майбутнього“, впроваджуючи космічний суд», — йдеться в повідомленні.
Повідомляється, що новий арбітражний суд буде спеціалізуватися на космічній діяльності приватних компаній, на розбіжності з приводу купівлі супутників або зіткнення пристроїв на навколоземній орбіті.
Рішення, як пояснюють в повідомленні, продиктовано прогресом в космічній галузі, який був досягнутий ОАЕ в останні роки.
Космічне право регулюється міжнародними конвенціями та резолюціями, в тому числі Договором ООН щодо космосу, який набрав чинності в 1967 році. Деякі держави також підписали двосторонні або багатосторонні угоди для регулювання своєї космічної діяльності. Хоча донедавна ця галузь була майже виключно прерогативою країн і організацій, зараз в цю сферу залучаються і приватні компанії.
По материалам:
Українські Новини
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас