Какие налоги следует уплатить до 1 декабря — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Какие налоги следует уплатить до 1 декабря

Казна и Политика
2417
В Україні у водійських посвідченнях з’являться нові позначки.
Про це повідомив експерт із питань законодавчого забезпечення безпеки дорожнього руху Володимир Караваєв у Facebook.
Вони вказуватимуть на обов’язок водія користуватися окулярами, контактними лінзами, пов’язкою на оці, слуховим апаратом або протезом кінцівки.
Окрім цього, у посвідченнях зазначатимуть необхідні конструктивні особливості для транспортного засобу та обмеження для водія.
До переліку обмежень входять управління тільки в денні години, тільки в радіусі певного кілометражу від місця проживання власника або тільки в межах міста/регіону, керування транспортним засобом без пасажирів, допустима швидкість, супровід власника посвідчення водія, без причепа, заборона управління на автомагістралях, заборона управління під впливом алкоголю, тільки керування транспортними засобами, які обладнані алкозамками.

Довідка Finance.ua:

  • Якщо ви змінили своє по батькові, то варто обміняти і ваші посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.
  • В державному підприємстві «Документ» повідомили, що вони ввели нову і доволі зручну послугу, завдяки якій можна буде обміняти водійське посвідчення в «паспортному сервісі» в найкоротші терміни.

Cервіс оформлення електронних полісів автоцивілки 🚗

По материалам:
Finance.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас