Xiaomi построит собственные заводы, на которых будет выпускать электромобили — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi построит собственные заводы, на которых будет выпускать электромобили

Фондовый рынок
355
В рамках новорічної благодійної ініціативи співробітники банку зібрали майже 57 тисяч гривень. На ці кошти банк за підтримки благодійного фонду «Твоя опора» придбав Кустодіол для маленьких пацієнтів Національного інституту серцево-судинної хірургії імені Амосова. Цей препарат вкрай необхідний: він «консервує» серце на час хірургічної операції.
Благодійна допомога реалізована завдяки добрій новорічній традиції від членів правління Креді Агріколь. Вони власним прикладом показують, як важливо творити добро.
«Члени правління банку вже другий рік поспіль влаштовують благодійний аукціон, в рамках якого виставляють власні оригінальні лоти. Щоб взяти участь у розіграші бажаних лотів, співробітники мали зробити благодійні внески в рамках кампанії «Кустодіол від Креді Агріколь». І як тільки ситуація з карантинними обмеженнями дозволить, переможці отримають свої призи: покатаються на вейк-серфі та квадроциклах, пограють у гольф, отримають урок гри на фортепіано та спробують ще багато інших активностей у компанії топ-менеджерів банку, – розповідає Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку. – Цього разу ми зібрали навіть більше, аніж очікували – 112% запланованої суми! Ми щиро радіємо, що все більше людей у нашій компанії долучаються до добрих справ і розділяють цінності корпоративної культури банку. Звісно, суттєвий внесок у розвиток соціальної свідомості роблять топ-менеджери банку, активно підтримуючи всі благодійні проекти Креді Агріколь».
Варто зазначити, що команда банку втілює в життя благодійні ініціативи власними силами, збираючи кошти на добрі справи, допомагаючи дитячим будинкам, беручи участь у Днях донора. Водночас банк здійснює суттєві внески у системні благодійні проекти. Так, у 2020 році банк реалізував п’ять хвиль благодійності та спрямував понад 11,2 млн гривень. На ці кошти Креді Агріколь за підтримки благодійного фонду «Твоя опора» придбав майже 100 одиниць медичного обладнання та допоміг 10 лікарням із 8 областей, зокрема опорним лікарням у Києві, Тернополі і Харкові та обласній лікарні в Чернівцях. Ця благодійна ініціатива банку відзначена в конкурсі «Партнерство заради сталого розвитку – 2020» від Глобального договору ООН в Україні.
Нагадаємо, масштабна програма корпоративної соціальної відповідальності «We Care!» діє в Креді Агріколь Банку з 2016 року. Вже кілька років поспіль «We Care!» в ТОП-25 найкращих програм КСВ за версією видання «Власть денег».
По материалам:
Mind
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас