Сколько надо откладывать, чтобы купить квартиру в разных городах Украины — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сколько надо откладывать, чтобы купить квартиру в разных городах Украины

Личные финансы
4247
Українські фрілансери досить консервативні у виборі банків.
Сервіс фрілансу і віддаленої роботи Freelancehunt підрахував, картками яких фінустанов у 2020-му найчастіше користувалися замовники послуг і на які картки отримували оплату виконавці.
«За рік перша п’ятірка банків у фрілансерів не змінилася, змінилися лише пропорції серед лідерів», — йдеться в дослідженні.
ТОП банків у фрілансерів:
  • фаворит, як і раніше, ПриватБанк — його обирають 72% виконавців. Роком раніше цей показник був на 10% більший, а в 2016-му банком користувалося понад 95% фрілансерів;
  • на другому місці розмістився monobank з часткою в 22%. Картками банку в 2017-му користувалися 1,3% виконавців, а через два роки ця цифра зросла в 10 разів;
  • у п’ятірці лідерів також Ощадбанк, Альфа-Банк і Райффайзенбанк з незначною різницею в частках — близько 0,5%. За рік позиції цих банків практично не змінилися.
Сколько надо откладывать, чтобы купить квартиру в разных городах Украины
ТОП банків у замовників:
  • В рейтингу популярності замовників перші два місця також відведені ПриватБанку і monobank, частка яких з 2019-го залишається колишньою — 68% і 22% відповідно;
  • далі йде Райффайзенбанк, який за рік піднявся з п’ятого на третє місце;
  • Укрсиббанк і Альфа-Банк, що розмістилися в першій п’ятірці раніше, в 2020-му поступилися місцями ОТР і Ощадбанку. Їх частка — менше 1%.
Сколько надо откладывать, чтобы купить квартиру в разных городах Украины
«В першу чергу для фрілансерів важлива функціональність онлайн-банкінгу. Більшість платежів, що проходять через маркетплейс, надходять з карток користувачів, — говорить операційний директор Freelancehunt Валентин Зюзін. — Тому чим зручніший і функціональніший банкінг, тим вища його популярність серед виконавців і замовників фріланс-послуг.»

Довідка Finance.ua:

  • Незважаючи на пандемію, 2020 рік виявився успішним для українських фрілансерів. Їхні доходи, в порівнянні з 2019 роком, зросли на 20%.
  • Погодинні ставки наших фахівців у деяких індустріях поки значно нижчі від світових. В першу чергу це стосується сфер створення мультимедіа, перекладів, управління проектами, підтримки клієнтів, продажів і фінансів.
До речі, портал Finance.ua давно аналізує пропозиції по картках в Україні. Щоб допомогти вам з вибором картки онлайн, у нас на сайті працює спеціальний сервіс. З його допомогою можна швидко і комфортно вибрати необхідний саме вам «пластик».

Переглянути варіанти 💳

По материалам:
Слово і Діло
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас