Завод в Харькове сможет разливать более 10 000 доз COVID-вакцины в час — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Завод в Харькове сможет разливать более 10 000 доз COVID-вакцины в час

Фондовый рынок
616
Малайзійський інвестор і партнер акселератора 500 Startups Хайли Нг вміє помічати перспективні проєкти. У нього є порада потенційним засновникам, хто хоче побудувати дійсно велику компанію.
Хайли Нг каже, що одна із запорук успіху проєкту полягає в тому, щоб не робити ставку на багатих покупців і представників вищого класу. «Ви можете дійсно багато заробити, якщо будете обслуговувати людей, у яких немає великих грошей», – вважає інвестор.
За словами Нг, засновники занадто часто зосереджуються на створенні продуктів і послуг для багатих споживачів країн з розвиненою економікою. Однак існує багато важливих і потенційно прибуткових проблем, які необхідно вирішити в бідних, а також країнах, що розвиваються.
Сам Хайли Нг інвестує в азійські стартапи. Наприклад, в багатомільярдний індонезійський сервіс електронної комерції Bukalapak, який надає платіжні технології для традиційних сімейних вуличних кіосків, поширених в країні.
Нг закликає підприємців дивитися на ринки, що розвиваються з довгострокової точки зору і враховувати глобальні тенденції, які можуть з’явитися.
«Єдинороги з першої хвилі були орієнтовані на споживання. Але пізніше, коли настало перенасичення, підприємці почали думати про те, що може підвищити продуктивність людей», – сказав він. Йдеться про ті ж платіжні сервіси та технології, які може використовувати бізнес.
По материалам:
РБК-Україна
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас