Под Черкассами разоблачили пограничника с фейковым COVID-сертификатом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Под Черкассами разоблачили пограничника с фейковым COVID-сертификатом

Криминал
248
Банк Кредит Дніпро, що належить відомому українському бізнесмену Олександру Ярославському, за підсумками 2020 року продемонстрував прибуткову діяльність, а також фактично подвоїв розмір чистого процентного доходу, який перевищив 415 млн грн.
Про це повідомляє пресслужба Банку Кредит Дніпро на офіційному сайті банку.
«Показник чистого прибутку зріс, у тому числі за рахунок збільшення чистого процентного доходу на 87,4% порівняно з аналогічним періодом 2019 року, і за підсумками 2020 року склав 415,2 млн грн.», — повідомляється у новині.
Значне зростання чистого процентного доходу обумовлене збільшенням обсягу дохідних активів, а також зниженням вартості ресурсів. На початок 2021 року активи банку становлять 13 млрд грн. — це на 52% вище показника на початок 2020 року.
«У грудні 2020 року бенефіціар банку Олександр Ярославський своєчасно та у повному обсязі забезпечив виконання програми капіталізації, затвердженої НБУ», — зазначили у пресслужбі банку.
Нагадаємо, що після зміни власника в серпні 2020 року, коли ним став Олександр Ярославський, Банк Кредит Дніпро заявив про активізацію кредитування. Згодом протягом декількох місяців банк впровадив сучасні інструменти корпоративного фінансування та подвоїв портфель кредитів для бізнесу. Кредит Дніпро входить до переліку найбільших кредиторів аграрного сектора за програмами зниження вартості позикових ресурсів.
Банк Кредит Дніпро — український комерційний банк, що входить до ТОП-20 фінансових установ країни за розміром валових активів. Відповідно до класифікації Національного банку України належить до групи банків із приватним капіталом. Українське рейтингове агентство IBI-Rating присвоїло Банку Кредит Дніпро довгостроковий кредитний рейтинг за Національною рейтинговою шкалою uaAA, який свідчить про його високу надійність і кредитоспроможність.
По материалам:
РБК-Україна
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас